Oransseja kukkia tummalla taustalla

Pyhäinpäivä lauantaina 6.11.2021

12.10.2021 16.30

Taipaleen seurakunnassa muistetaan pyhäinpäivänä niitä seurakuntamme jäseniä, jotka ovat pois nukkuneet viime vuoden pyhäinpäivän jälkeen. Vainajan nimi luetaan hänen oman kotikuntansa pyhäinpäivän tilaisuudessa. Seurakunta lähettää kutsun yhdelle lähiomaisista, yleensä leskelle tai sille joka on huolehtinut hautajaisjärjestelyistä seurakunnan kanssa.

Onko läheisesi on siunattu ja haudattu viime vuoden pyhäinpäivän jälkeen Taipaleen seurakunnan hautausmaille, mutta hän on ollut jonkin muun ev.lut. seurakunnan jäsen kuollessaan? Tällöin häntä muistetaan omassa seurakunnassa ja kutsun pyhäinpäivätilaisuuksiin lähettää hänen oma seurakuntansa.

Taipaleen seurakunnan pyhäinpäivä-tilaisuudet, joihin omaisille tulee kutsu:

Messu la 6.11. klo 10 Lemin kirkossa

Iltakirkko la 6.11. klo 18 Savitaipaleen kirkossa

Iltakirkko la 6.11. klo 18 Taipalsaaren siunauskappelissa

Pyhäinpäivä huomioidaan myös hautausmaiden valaistuksessa.
Savitaipaleella hautausmaiden valot pyritään sammuttamaan viimeistään klo 22, jotta kaunista kynttilämerta pääsee ihastelemaan ilman muuta valaistusta.
Taipalsaaren hautausmaalla valaistus sammuu klo 19 jälkeen, kappelissa pidettävän iltakirkkotilaisuuden jälkeen.