Taipaleen seurakunnan kirkkovaltuusto

Vuoden 2018 seurakuntavaaleissa Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakunnan äänioikeutetut jäsenet äänestivät Taipaleen seurakunnan ensimmäisen kirkkovaltuuston.

Kirkkovaltuuston kokouskutsut julkaistaan Taipaleen seurakunnan virallisilla ilmoitustauluilla, jotka sijaitsevat Lemin seurakuntatoimistolla, Taipaleen srk:n kirkkoherranvirastolla sekä Taipalsaaren seurakuntatoimistolla.
Esityslistaan liitteineen voi tutustua Taipaleen srk:n kirkkoherranvirastossa, jonne myös tarkistetut pöytäkirjat liitteineen tulevat luettavaksi (Tarkastetut pöytäkirjat julkaistaan myös näillä kotisivuilla).

Seurakunnan päätöksenteko

Seurakunnan ylin päättävä elin on kirkkovaltuusto, jonka seurakuntalaiset valitsevat seurakuntavaaleissa neljän vuoden välein. Kirkkovaltuusto johtaa seurakunnan toimintaa.

Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston, joka vastaa käytännön johtamisesta ja valmistelee asiat kirkkovaltuuston päätettäväksi.

Kirkkovaltuuston jäsenet 2019-2022

Hanna Kuivanen, puheenjohtaja