Musiikki

Musiikki on tärkeä osa seurakuntamme elämää ja se onkin keskeisessä osassa julistustyössä, opetuksessa ja jumalanpalveluselämässä.

Taipaleen seurakunnan musiikkityön suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat kanttorit. Yksi musiikkityön näkyvimmistä osa-alueista on aktiivinen kuorotoiminta. Kuorojen esittelyt löydät vasemmalta Kuorot -alasivulta. Ota rohkeasti yhteyttä, kaikkiin kuoroihin otetaan uusia laulajia mukaan!

Virsipiiri

Perjantaisin kokoontuu parittomilla viikolla klo 18-19 Savitaipaleen seurakuntakodilla Virsipiiri.

Ryhmä on suunnattu kaikenikäisille laulamisesta ja virsistä kiinnostuneille, yhdessä laulamista ja jutustelua sekä uusien virsien opettelua. Virsipiirin vetäjänä on kanttori Aino Juntunen.
Tervetuloa mukaan!

Taipaleen seurakunta Lemin kirkkopiiri