Musiikki

Taipaleen seurakunnan kanttorien laulutervehdys

Musiikki on tärkeä osa seurakuntamme elämää ja se onkin keskeisessä osassa julistustyössä, opetuksessa ja jumalanpalveluselämässä.

Taipaleen seurakunnan musiikkityön suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat kanttorit. Yksi musiikkityön näkyvimmistä osa-alueista on aktiivinen kuorotoiminta. Kuorojen esittelyt löydät vasemmalta Kuorot -alasivulta. Ota rohkeasti yhteyttä, kaikkiin kuoroihin otetaan uusia laulajia mukaan.

HUOM! Koronatilanteen vuoksi kuorot ovat tauolla ainakin vielä maaliskuun 2021 ajan. Samoin konsertit. Musiikkityön videoita -sivulta pääset kuuntelemaan seurakunnan Facebook-sivuilla julkaistuja videoita.

Virsipiiri

Huom. Virsipiiri on tauolla koronatilanteen vuoksi ainakin vielä maalis-huhtikuun.

Kokoonnumme aina parillisilla viikoilla klo 18-19 Savitaipaleen seurakuntakodissa.

Ryhmä on suunnattu kaikenikäisille laulamisesta ja virsistä kiinnostuneille, yhdessä laulamista ja jutustelua sekä uusien virsien opettelua. Virsipiirin vetäjänä on kanttori Aino Juntunen.

Tervetuloa mukaan!

Kanttori, Musiikin työalavastaava