Musiikki

Musiikki on tärkeä osa seurakuntamme elämää ja se onkin keskeisessä osassa julistustyössä, opetuksessa ja jumalanpalveluselämässä.

Taipaleen seurakunnan musiikkityön suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat kanttorit. Yksi musiikkityön näkyvimmistä osa-alueista on aktiivinen kuorotoiminta. Kuorojen esittelyt löydät vasemmalta Kuorot -alasivulta. Ota rohkeasti yhteyttä, kaikkiin kuoroihin otetaan uusia laulajia mukaan.

Virsipiiri

Tervetuloa virkistymään virsien äärelle! Virsipiiri on suunnattu kaikenikäisille laulamisesta ja virsistä kiinnostuneille, yhdessä laulamista ja jutustelua sekä uusien virsien opettelua. Virsipiirin vetäjänä on kanttori Aino Juntunen. Kokoonnumme Savitaipaleen seurakuntakodissa joka toinen perjantai klo 18-19.

Virsipiiri on toistaiseksi tauolla kevätkauden 2022.

Aino Juntunen

Kanttori, Musiikin työalavastaava
Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Toukkalantie 2b
54710 Lemi
Taipaleen seurakunta Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri

Lomalla 30.06.2022 asti ja siirtyy 1.7. alkaen muihin tehtäviin.