Savitaipaleen seurakuntakoti

Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale

Savitaipaleen seurakuntakoti

Seurakuntakodin salia ja keittiötä vuokrataan erilaisia tilaisuuksia varten mm. häitä, kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten.

Savitaipaleen seurakuntakoti on rakennettu vuonna 1959 ja peruskorjattu vuonna 2003. Päädyssä olevat 3 asuntoa remontoitiin toimistotiloiksi vuonna 2017.

Seurakuntakodin alakerrassa sijaitsevat Savitaipaleen kerhotilat sekä nuorisotila.

Seurakuntasalista löytyy tilaa noin 80 henkilölle ja kahvion puolella noin 20 henkilölle. Pienimuotoisia tilaisuuksia varten kahvio-osan voi erottaa omaksi tilakseen. Tilavuokraan sisältyvät sähkö ja astiat.

Varaukset hoidetaan kirkkoherranviraston kautta.

Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale

Päivä- ja perhekerhojen joulujuhla, Savitaipaleen kirkkopiiri

Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale

Perhekerho Savitaipaleen seurakuntakodilla

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille, minne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit mennä sinne silloin, kun omaan rytmiin sopii.