Savitaipaleen seurakuntakoti

Kuva Savitaipaleen seurakuntakodista

Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale

Seurakuntasalista löytyy tilaa noin 80 henkilölle ja kahvion puolella noin 20 henkilölle. Pienimuotoisia tilaisuuksia varten kahvio-osan voi erottaa omaksi tilakseen. Tilavuokraan sisältyvät sähkö ja astiat.

Tilat varataan kirkkoherranviraston palvelupisteiden kautta.

Seurakuntakodin salia ja keittiötä vuokrataan erilaisia tilaisuuksia varten mm. häitä, kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten.

Savitaipaleen seurakuntakoti on rakennettu vuonna 1959 ja peruskorjattu vuonna 2003. Päädyssä olevat 3 asuntoa remontoitiin toimistotiloiksi vuonna 2017 ja niissä toimii nykyään mm. Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto sekä Savitaipaleen kirkkopiirin työntekijöiden toimistot.

Seurakuntakodin alakerrassa sijaitsevat Savitaipaleen kerhotilat sekä nuorisotila.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Aamupuuro aamuolkkarissa

Tule aloittamaan päiväsi yhdessä toisten kanssa kaikille avoimeen kohtaamispaikkaan. Lue päivän lehti tai käytä yhteiskäytössä olevaa tablet-tietokonetta. Tarjolla maksuton aamupala. Hiljennymme aamun Sanaan.

Toivon Kahvila

Tule mukaan Yhteisvastuutapahtuma Toivon kahvilaan nauttimaan hernekeittoa tai leivonnaisia. Voit myös ostaa niitä mukaasi.

Klo 16 yhteislauluja Toivosta.

Lapsille askartelua, puuhastelua ja ongintaa.

Soppa ja Soitto

Matalan kynnyksen kohtaamispaikka jossa mahdollisuus mukavaan yhdessäoloon. Tarjolla lämmin maksuton ruoka vapaaehtoisten valmistamana.

Aamupuuro aamuolkkarissa

Miesten Raamattupiiri

Raamattupiirissä käydään läpi seuraavan pyhäpäivän raamatuntekstejä.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistapaaminen.

Virsipiiri

Tervetuloa hiljentymään ja virkistymään virsien äärelle!

Iloa arkeen

Diakonian arkea tukeva ryhmä. Tarjolla yhdessäoloa, valmistamme yhdessä ruuan ja hiljennymme hartauden äärelle.