Lähetys- ja avustustyö Taipaleen seurakunnassa

Taipaleen seurakunnan alueella järjestetään monenlaisia tapahtumia ja kokoontumisia, jotka tarjoavat mahdollisuuden antaa lahjan lähetystyöhön.

Lähetyspiirit kokoontuvat säännöllisesti alueittain. Vappu- ja adventtimyyjäiset ovat joka vuosi yksi suosituimmista tapahtumista seurakunnassa. Lähetystyötä voi myös tukea vierailemalla lähetyskirpputorilla tai kahvilassa.

Tervetuloa mukaan!

Lähetyskasvatussihteeri
Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 B
54920 Taipalsaari

Vuosilomalla 1.7-30.7.2019

Kirkon ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanapu toimii kirkon valtuuttamana kansainvälisen diakonian toteuttajana ja tekee kehitysyhteistyötä, humanitaarista avustustyötä ja vaikuttamistyötä. Kristillisen lähimmäisenrakkauden ja oikeudenmukaisuuden periaatteet ohjaavat Kirkon Ulkomaanapua toimimaan kaikkein köyhimpien parissa, edistämään rauhaa ja vahvistamaan ihmisoikeuksia. Valikoimaton lähimmäisenrakkaus, periksiantamaton toivo, rohkeus sekä kunnioitus ovat arvoja joita Kirkon Ulkomaanapu työllään vahvistaa

Yhdessä kotiseurakuntamme kanssa Kirkon Ulkomaanapu ulottaa kirkkomme diakonian kaukaisen lähimmäisemme hyväksi. Kirkon Ulkomaanavun periaatteena on tehdä työtä siellä, missä avuntarve on suurin ja missä muut eivät auta. Kirkon Ulkomaanapu on sitoutunut työskentelemään läheisessä yhteistyössä ekumeenisten ja uskopohjaisten kumppanien kanssa ja edistämään uskontojen välisiä yhteistyömuotoja avustus- ja vaikuttamistyössä.