Lähettimme Saaran pääsiäistervehdys

Lähetystyö ja kansainvälinen diakonia

Taipaleen seurakunnan alueella järjestetään monenlaisia tapahtumia ja kokoontumisia, jotka tarjoavat mahdollisuuden antaa lahjan lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan.

Tällä hetkellä Lähetyspiiriemme kokoontumiset on alustavasti peruttu 31.5. asti.

Vappu- ja adventtimyyjäiset ovat joka vuosi yksi suosituimmista tapahtumista seurakunnassa. Lähetystyötä voi myös tukea vierailemalla Missiotorilla tai kahvilassa.

Savitaipaleen kirkkopiirissä toimii uusi Naisten pankin lukupiiri, joka kokoontuu kirjastolla. Naisten Pankin lukupiiri alkoi Savitaipaleen kirjastossa ke 4.3. klo 17. Ajatuksena on iloita yhteisestä lukuharrastuksesta, keskustella kirjojen sisällöstä ja perehtyä myös kirjailijoihin. Samalla kartutetaan Naisten Pankin kassaa pienellä maksulla lippaaseen. Ensimmäisiksi yhteisesti luettaviksi kirjoiksi oli valittu Johanna Venhon: Ensimmäinen nainen. Vaihtoehtoisesti tai sen lisäksi voi lukea Päivi Storgårdin: Olet valaissut minun tietäni. Seuraavat luettavat kirjat valitaan yhdessä. Piiriä pyörittävät Inkisen Rauni, Hatakan Iiris ja Saramiehen Leena. Tervetulleita ovat kaikki lukemisen harrastajat, miehet ja naiset.

Tervetuloa mukaan lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan!

Haluatko vapaaehtoiseksi lähetystyöhön tai kansainväliseen diakoniaan?

Työmme ei onnistuisi ilman vapaaehtoisia! Ota rohkeasti yhteyttä lähetyskasvatussihteeriin!

Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva tehtävä ja paikka. Meillä on jo nyt tarjolla monenlaisia tehtäviä. On tarvetta mm. kahvinkeittäjille ja leipomisen ystäville, käsitöiden tekijöille, tavaroiden kuljettajille, siivoojille, säestäjille, laulajille ja piirin vetäjille sekä esirukoilijoille.

Työtä on eri kirkkopiireissä kertaluonteisesta täsmäiskusta jatkuvampaan toimintaan. Saa aina myös ehdottaa ihan jotain uutta!

Lastenkoti dikonin lapsia
Lastenkoti Dikoniin, Viipuriin, on viety vaateapua seurakunnan toimesta.

Lähetyskasvatussihteeri
Taipaleen seurakunta