Rippikoulut Taipaleen seurakunnassa

Rippikouluihin ilmoittaudutaan syksyisin. Jos et asu Taipaleen seurakunnan alueella tai sinulla on turvakielto, mutta haluaisit rippikouluun, on hyvä olla yhteydessä seurakuntaan tai seurata itse aktiivisesti seurakunnan tiedotusta rippikoulujen ilmoittautumisen etenemisestä.

Jos haluaisit yksityisrippikouluun, voit olla milloin tahansa yhteydessä seurakuntaan.

Leirit järjestetään pääsääntöisesti Säkniemessä Savitaipaleella. Leirille kuljetaan omalla kyydillä, mutta mikäli leiri päättyy konfirmaatioharjoitukseen kirkossa, poistuminen on yhteiskuljetuksella konfirmaatiokirkkoon. Tästä saa lisätietoa oman ryhmän ohjaajalta.

Rippikoulut vuonna 2021

Rippikouluihin ilmoittautuminen kesälle 2021 on päättynyt. Jos haluat vielä mukaan, ota pikaisesti yhteys nuorisotyönohjaajiin.

Koronan aiheuttamana poikkeusaikana rippikoululaiset voivat saada jumalanpalvelusmerkintöjä etänä. Lähetyksiä löydät seurakuntamme etusivun kautta tai Yle Areenasta (varmista, että lähetys on luterilaisen seurakunnan). Kun rippikoululainen katsoo tilaisuuden etänä, hän pyytää rippikoulupassiinsa huoltajansa kuittauksen. Poikkeusaikana katsottuun tilaisuuteen liittyen nuori vastaa kahteen kysymykseen (kirjoita vastaukset riparipassiin tai nido paperi riparipassiin kiinni): 1. Mitä virsiä tilaisuudessa laulettiin? kirjoita numeroin. Jos tilaisuudessa laulettiin muita lauluja kuin virsiä, kirjoita laulujen nimet. 2. Kerättiinkö tilaisuudessa lahjoitus? Jos kyllä, minkä hyväksi?

Muistattehan kesän -21 riparilaiset palauttaa laskutustietolomakkeen. Palautattehan lomakkeen paperisena. Jos teiltä on kadonnut lomake, voitte pyytää seurakunnalta uuden.

Ryhmien tapaamisista vuonna 2021

Vanhempainillat järjestetään toukokuussa.

Mahdollisista koronaan liittyvistä poikkeusohjeista tullaan tiedottamaan, mikäli se vaikuttaa ryhmän tapaamisiin. Noudatamme voimassaolevia virallisia suosituksia.

Säkniemen kesäkodin rantasauna laiturilta kuvattuna.
Säkniemen kesäkoti Savitaipaleella