Taipaleen seurakunnan syntymäpäiväkäytännöt

Taipaleen seurakunnassa lähetetään onnittelukortit 75 v., 80 v., 85 v. ja 90 v. täyttäville sekä jokaisena syntymäpäivänä 91-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
Kortista löytyvät puhelinnumerot, joihin soittamalla voi halutessaan pyytää seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille.

70 vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat

70 vuotiaille järjestetään oma yhteinen syntymäpäiväjuhla kirkkopiireittäin. Juhlista lähetetään syntymäpäiväsankareille erillinen kutsu kotiin.

Kaikista onnittelukäyntitoiveista voi ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon sekä seurakuntatoimistoihin tai suoraan työntekijöihin.

4-vuotta täyttävien syntymäpäiväjuhlaa

vietetään kaikissa kirkkopiireissä marraskuussa. Jokainen sinä vuonna 4 vuotta täyttävä seurakuntalainen saa kutsun juhlaan. Syntymäpäiväsankareille jaetaan juhlassa Lasten Raamattu.

1-3 vuotta täyttäville

lähetetään syntymäpäiväkortti kotiin.