Kevätkukat

Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Päivä- ja perhekerhot jatkuvat normaalisti, mutta alamme pikkuhiljaa jo kääntää katsetta kohti kesää ja ensi syksyä. Täällä nettisivullamme avautuvat ilmoittautumiset sekä kesäkerhoihin että ensi syksyn päiväkerhoihin. Sähköiset ilmoittautumislomakkeet ovat nyt avoinna ja ilmoittautua voi ti 31.5.saakka. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä oman kirkkopiirisi lastenohjaajaan ja tiedustella, että onko ryhmässä vielä tilaa ja ilmoittaa lapsesi suoraan hänelle.

Ota seurantaan Taipaleen seurakunnan varhaiskasvatuksen facebook-sivu. Sinne päivitämme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnoistamme.

Huom! Lemin kesäkerho-ryhmä on jo täynnä. Savitaipaleen ja Taipalsaaren kesäkerhoihin vielä mahtuu kerholaisia. Syksyllä alkaviin päiväkerho-ryhmiin mahtuu vielä hyvin lapsia kaikissa kirkkopiireissä. Mukavia aurinkoisia kevätpäiviä kaikille :)

Kuva: Harriet Urponen / Kirkon kuvapankki
Kuva: Kirkon kuvapankki / Harriet Urponen

Lastenohjaajien yhteystiedot

Vastaava lastenohjaaja
Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipaleen seurakunta Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju
vs. lastenohjaaja
Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Toukkalantie 2 B
54710 Lemi

Minna Lehikoisen viransijaisena 31.07.2022 asti.

Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Juvolantie 401