Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Päiväkerhoja on Taipaleen seurakunnassa Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lemin kirkkopiireissä.  Kerhoryhmät täyttyivät jo keväällä, mutta voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja oman kirkkopiirisi lastenohjaajalta. Yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta reunasta. 
Päiväkerho on tarkoitettu v. 2014-2016 syntyneille lapsille.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lemin kirkkopiireissä. Perhekerho on avoin kerhomuoto, eli sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja voit tulla silloin kun oman perheen rytmiin sopii, lämpimästi tervetuloa! Alla olevasta tapahtumakalenterista löydät kokoontumisajat.

HUOMIO!!! LEMIN KIRKONKYLÄN PERHEKERHO SIIRTYI KUUKANNIEMEEN KE 2.10.LÄHTIEN. SEURAKUNTA JÄRJESTÄÄ BUSSIKULJETUKSEN AUTOTTOMILLE. LÄHTÖ SEURAKUNTAKODIN PARKKIPAIKALTA KLO 9.15 JA PALUUKYYTI LÄHTEE KLO 11.30 KUUKANNIEMESTÄ.

Hyvää tätä alkanutta vuotta! Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta jatkui joulutauon jälkeen viikolla 2 entiseen malliin. Kerhot toimivat syyskauden mukaisesti, entisissä kerhotiloissa, eikä suurempia muutoksia ole tulossa kevätkaudelle. Kerhoryhmät ovat melkoisen täynnä tällä hetkellä, mutta voit aina ottaa yhteyttä oman kirkkopiirisi lastenohjaajaan ja kysellä mahdollisista vapaista kerhopaikoista.

 

Lapset ja enkeli, kuva Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki
Kuva: Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki

Lastenohjaajien yhteystiedot

Vastaava lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari
Lastenohjaaja
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Lastenohjaaja
Lemin kirkkopiiri
Juvolantie 401
54850 Kuukanniemi
vs. Lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju
Lastenohjaaja
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju

Virkavapaalla 7.6.2020 asti.