Kevätkukat

Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Taipaleen seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhotoiminta (koskee päivä- ja perhekerhoja) on jäänyt tauolle toukokuun loppuun saakka. Tällä päätöksellä olemme omalta osaltamme estämässä koronavirustilanteen pahenemista.

Ensi syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen on menossa täällä nettisivujen kautta (Tule mukaan-lapsille ja lapsiperheille-kerhoihin ilmoittautuminen). Täytä sähköinen lomake ja lähetä. Otamme kesäkuun alussa yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin.

Ohjeistuksen mukaisesti olemme pikkuhiljaa avaamassa kesäkuun alusta toimintoja myös varhaiskasvatuksessa. Viikolla 20 ke 13.5., nettisivullamme avautuvat ilmoittautumislomakkeet kesäkerhoihin Taipaleen seurakunnan alueella. Kesäkerhot toteutamme kesäkuun aikana "Ulkoilukerhoina" kaikissa kirkkopiireissä.

Aloitamme myös kesäkuussa Puistoperhekerhot, minne perheet voivat kokoontua vaihtamaan ajatuksia. Kohtaamme toisemme siis ulkona ja välttäen lähikontakteja. :)

La 13.6.järjestämme Perheleiri-päivän Savitaipaleen Säkniemessä. Ilmoittauduthan sinne 4.6.mennessä, (ilmoittautumisohjeet löytyvät myös Tule mukaan-lapsille ja lapsiperheille-kohdan alta)


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hyvää alkavaa kesää, toivottaa Taipaleen seurakunnan varhaiskasvatus

Kuva: Harriet Urponen / Kirkon kuvapankki
Kuva: Kirkon kuvapankki / Harriet Urponen

Lastenohjaajien yhteystiedot

Vastaava lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari
Lastenohjaaja
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Lastenohjaaja
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju