Kevätkukat

Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Aloittelemme kerhojen kevätkautta toiveikkain mielin. Ehkäpä voimme palailla pikkuhiljaa kevään myötä normaaliin arkeen. Ainakin aloitamme päiväkerhot varhaiskasvatuksessa maanantaina 11.tammikuuta. Perhekerhot jäävät toistaiseksi vielä tauolle. Seuraamme yleistä ohjeistusta ja informoimme muutoksista täällä nettisivuilla sekä facebookissa. Valoisaa mieltä sinulle, päivä pitenee pikkuhiljaa ja valon määrä lisääntyy. Menemme kohti kevättä :)

Ota seurantaan Taipaleen seurakunnan varhaiskasvatuksen facebook-sivu. Sinne päivitämme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnoistamme.

Päiväkerhot käynnistyvät normaalisti viikolla 2 eli 11.tammikuuta alkavalla viikolla. Perhekerhot ovat toistaiseksi tauolla.

Kuva: Harriet Urponen / Kirkon kuvapankki
Kuva: Kirkon kuvapankki / Harriet Urponen

Lastenohjaajien yhteystiedot

Vastaava lastenohjaaja
Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri Lemin kirkkopiiri Savitaipaleen kirkkopiiri
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju
vs. lastenohjaaja
Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Toukkalantie 2 B
54710 Lemi

Minna Lehikoisen viransijaisena 31.07.2022 asti.

Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Juvolantie 401