Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Päiväkerhoja on Taipaleen seurakunnassa Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren alueilla. Ensi syksynä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittautuminen on alkanut 14.4.2019 Kerhoihin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy ti 30.4. Jos ryhmässä on tilaa, voi ilmoittautumisajan jälkeen sekä kesken kerhokaudenkin ilmoittautua mukaan kerhoihin.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niiden toiminta on avointa; niihin voi tulla silloin kun oman perheen rytmiin sopii ja aina mahtuu myös uusia mukaan, Tervetuloa! Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Alla olevasta tapahtumakalenterista löydät kaikkien perhekerhojen seuraavat kokoontumiskerrat.

Lemin Kirkonkylän perhekerho kokoontuu toistaiseksi Kuukanniemen kerhotiloissa keskiviikkoisin klo 10-12.

HUOM!
Tänä vuonna Taipaleen seurakunta muistaa kaikkia 4 vuotta täyttäviä lapsia perheineen, järjestämällä omalla alueellaan juhlan, MARRASKUUSSA 2019. Tästä tulee oma kutsukirje jokaiselle tänä vuonna 4 vuotta täyttävälle Taipaleen seurakunnan jäsenelle.

Lapset ja enkeli, kuva Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki
Kuva: Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki