Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Päiväkerhoja on Taipaleen seurakunnassa Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lemin kirkkopiireissä.  Kerhoryhmät täyttyivät jo keväällä, mutta voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja oman kirkkopiirisi lastenohjaajalta. Yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta reunasta.
Päiväkerho on tarkoitettu v. 2014-2016 syntyneille lapsille.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lemin kirkkopiireissä. Perhekerho on avoin kerhomuoto, eli sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja voit tulla silloin kun oman perheen rytmiin sopii, lämpimästi tervetuloa! Alla olevasta tapahtumakalenterista löydät kokoontumisajat.

HUOMIO!!! LEMIN KIRKONKYLÄN PERHEKERHO SIIRTYY KUUKANNIEMEEN KE 2.10.LÄHTIEN. SEURAKUNTA JÄRJESTÄÄ BUSSIKULJETUKSEN AUTOTTOMILLE. LÄHTÖ SEURAKUNTAKODIN PARKKIPAIKALTA KLO 9.15 JA PALUUKYYTI LÄHTEE KLO 11.30 KUUKANNIEMESTÄ.

HUOM!
Tänä vuonna Taipaleen seurakunta muistaa kaikkia 4 vuotta täyttäviä lapsia perheineen, järjestämällä omalla alueellaan juhlan, MARRASKUUSSA 2019. Tästä tulee oma kutsukirje jokaiselle tänä vuonna 4 vuotta täyttävälle Taipaleen seurakunnan jäsenelle.

Lapset ja enkeli, kuva Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki
Kuva: Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki