Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Päiväkerhoja on Taipaleen seurakunnassa Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren alueilla. Syksyn kerhokausi käynnistyy viikolla 34, ma 19.8.alkaen. Kerhoryhmät täyttyivät jo keväällä, mutta voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja, sähköpostitse, oman kirkkopiirisi lastenohjaajalta. Yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta reunasta. 
Päiväkerho on tarkoitettu v. 2014-2016 syntyneille lapsille.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa ja ne käynnistyvät myös viikolla 34. Niiden toiminta on avointa eli sinne voi tulla silloin kun oman perheen rytmiin sopii ja aina mahtuu myös uusia mukaan, Tervetuloa! Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Alla olevasta tapahtumakalenterista löydät kokoontumisajat.

HUOM!
Tänä vuonna Taipaleen seurakunta muistaa kaikkia 4 vuotta täyttäviä lapsia perheineen, järjestämällä omalla alueellaan juhlan, MARRASKUUSSA 2019. Tästä tulee oma kutsukirje jokaiselle tänä vuonna 4 vuotta täyttävälle Taipaleen seurakunnan jäsenelle.

TIEDOTE: Lemin Kirkonkylän kerhotoiminta alkaa väistötiloissa myös viikolla 34, päiväkerhoa tulee vetämään 2 ohjaajaa. Pahoittelemme, että kerhopaikasta ei saatu vahvistettua tietoa aiemmin, mutta kerhon ohjaaja ottaa kerholaisten vanhempiin yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voitte sopia tiloihin ja ohjaajiin tutustumisajan viikolle 33.

Lapset ja enkeli, kuva Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki
Kuva: Harriet Urponen/ Kirkon kuvapankki

Lastenohjaajien yhteystiedot

Vastaava lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari
Lastenohjaaja
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Lastenohjaaja
Lemin kirkkopiiri
Juvolantie 401
54850 Kuukanniemi
vs. Lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju
Lastenohjaaja
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju

Virkavapaalla 7.6.2020 asti.