Kevätkukat

Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Ma 12.4.lähtien päiväkerhot jatkuvat kaikissa kolmessa kirkkopiireissä ulkoilukerhoina toistaiseksi ja kerhon pituus on kaksi tuntia.

Kesällä meillä käynnistyvät lasten ulkoilukesäkerhot sekä puistoperhekerhot. Lisäksi kokeilemme Lapsiparkki-toimintaa, käykääpä tutustumassa toimintaamme täällä nettisivulla.

Valoa on paljon ilmassa jo, kevät on tässä. Aurinko lämmittää ja herättää luonnon taas uuteen alkuun, tutkaillaan yhdessä luonnon ihmeitä. Pidä toivoa yllä ja etsi arjesta asioita, mitkä antavat iloa ja voimaa päivääsi. Taivaan Isän siunausta siulle tähän hetkeen.

Ota seurantaan Taipaleen seurakunnan varhaiskasvatuksen facebook-sivu. Sinne päivitämme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnoistamme.

Avoin kerhotoiminta (perhekerhot) ovat edelleen tauolla. Päiväkerhot jatkuvat kaikissa kirkkopiireissä toistaiseksi ulkoilukerhoina.

Kuva: Harriet Urponen / Kirkon kuvapankki
Kuva: Kirkon kuvapankki / Harriet Urponen

Lastenohjaajien yhteystiedot

Vastaava lastenohjaaja
Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipaleen seurakunta Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju
vs. lastenohjaaja
Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Toukkalantie 2 B
54710 Lemi

Minna Lehikoisen viransijaisena 31.07.2022 asti.

Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Juvolantie 401