Avoimet työpaikat

Taipaleen seurakunnan kausi- ja kesätyöpaikkojen haku 2021

Kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on nyt avoinna. Edellisten vuosien tapaan seurakunnan hautausmailla on tarjolla työpaikkoja sekä nuorille kesätyöntekijöille että pitempiaikaisille kausityöntekijöille. Tänä vuonna palkkaamme hautausmaalle ainoastaan täysi-ikäisiä työntekijöitä. Lisäksi Säkniemen leirikeskuksessa tarvitaan kesäapulaista keittiötehtävissä. Haku päättyy 18.3. ja haastattelut suoritetaan 25.3. Savitaipaleella ja 26.3. Taipalsaarella. Alla tarkemmat tiedot eri tehtävistä. Kaikkiin tehtäviin haetaan täyttämällä hakulomake.

Hautausmaiden kausityöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmaille palkattavat kausityöntekijät työskentelevät kaikissa hautausmaan ylläpitoon liittyvissä tehtävissä kuten kukkien istutuksessa, istutusten ja nurmialueiden hoidossa ja hautausmaiden sekä seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimisesta. Tehtävä sisältää koneiden käyttöä ja edellyttää alan ammatillisista osaamista. Kausityöntekijät palkataan ajalle 19.4.–17.10.2021. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Hautausmaiden kesätyöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmailla työskentelevät nuoret kesätyöntekijät tekevät hautausmaan ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten istutusten ja nurmialueiden hoitoa ja hautausmaiden ja seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimista. Tehtävissä käytetään koneita. Kesätyö ei vaadi aiempaa kokemusta, kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Hakijan tulee olla 18 vuota täyttänyt aloittaessaan työt.

Kesätyöntekijät palkataan ajalle 7.6.–15.8.2020.

Kirkkovahdit

Kirkkovahdit toimivat tarvittaessa oppaina Savitaipaleen ja Taipalsaaren kirkkojen toimiessa kesäkaudella tiekirkkoina. Samalla kirkkovahdit työskentelevät hautausmaan kesätyöntekijöinä työpisteenään sankarihautausmaa. Kirkkovahdin tehtävässä katsotaan eduksi kielitaito. Muista hautausmaan kesätyöntekijöistä poiketen kirkkovahdeilla on myös viikonloppuisin työvuoroja. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Säkniemen keittiöapulainen

Taipaleen seurakunta järjestää kesän aikana Säkniemen leirikeskuksessa rippileirejä, lasten leirejä ja muita lyhyitä tapahtumia, joissa tarjoillaan osallistujille ruoka. Emännän apuna on keittiöapulainen, jonka tehtäviin kuuluu ruuan jaossa avustamista, astioiden pesua, siivousta ja muita keittiötehtäviä.  Tehtävän kesto tarkentuu myöhemmin keväällä.

Lisätietoja tehtävistä antaa vastaava seurakuntamestari Kimmo Räsänen p. 0400 753 461, kimmo.rasanen@evl.fi (hautausmaatehtävät) sekä leiriemäntä Lea Puonti 040 640 3230 (Säkniemen keittiöapulaisen tehtävät).