Taipaleen seurakunnassa, Kuolimon rannalla Etelä-Karjalassa, on haettavana nuorisotyönohjaajan virka

Viran hakuaikaa jatketaan 23.2.2024 saakka. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Taipaleen seurakuntaan haetaan nuorisotyön rautaista ammattilaista, jonka työhön kuuluu laaja-alaisesti varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyötä. Työn painopiste on nuorisotyön toteuttamisessa, suunnittelemisessa ja kehittämisessä.

Seurakunnassamme on tämän viran lisäksi kaksi muuta nuorisotyönohjaajan virkaa, joten työtovereiksesi saat sekä Saaran että Tuuli-Marian. Yhdessä muodostatte huipputiimin. Lähiesihenkilönä ja tiiminvastaavana toimii vastaava nuorisotyönohjaaja.

Työskentelet enimmäkseen Savitaipaleen kirkkopiirin alueella, mutta tarpeen mukaan myös Lemillä ja Taipalsaarella. Seurakuntamme on maantieteellisesti laaja, joten oman auton käyttäminen on täysin välttämätöntä. Seurakuntamme kesäkoti Säkniemi sijaitsee n. 9 kilometrin päässä Savitaipaleen kirkonkylästä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi sekä osaavien ja mukavien ammattilaisten työyhteisön. Käytössämme on e-passi, ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen on meille tärkeää.

Edellytämme hyviä yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta tehdä ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Arvostamme nuorilähtöistä työotetta sekä digisosaamista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 164/2023 2 §). Myös valmistumassa olevat huomioidaan. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Palkkaus on kelpoisuusehdot täyttävälle vaativuusryhmän 502 mukainen, peruspalkka 2598,98 e/kk. Lisäksi voidaan maksaa aiempaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Taipaleen seurakunta, Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti osoitteeseen: kirkkoneuvosto.taipale@evl.fi. Hakemusten on oltava perillä perjantaina 23.2.2023 klo 15. Haastatteluun kutsuttaviin otetaan yhteyttä viikon 9 aikana, ja haastattelut suoritetaan viikolla 10 Savitaipaleella.

Virkaan valittavan toivotaan aloittavan 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kk koeaika.

Lisätietoja antavat vastaava nuorisotyönohjaaja Tuuli-Maria Holm puh. 050 367 3911 ja kirkkoherra Lea Karhinen puh. 040 521 8980.