Avoimet työpaikat

Kesätyöpaikat Taipaleen seurakunnassa 2022

Kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on nyt avoinna. Edellisten vuosien tapaan seurakunnan hautausmailla on tarjolla työpaikkoja sekä nuorille kesätyöntekijöille että pitempiaikaisille kausityöntekijöille. Tänä vuonna palkkaamme hautausmaalle ainoastaan täysi-ikäisiä työntekijöitä. Lisäksi Säkniemen leirikeskuksessa tarvitaan kesäemäntää ja kesäapulaista keittiötehtävissä. Haku päättyy 3.3. klo 16.00 ja haastattelut suoritetaan 7. – 8.3. etäyhteydellä. Alla tarkemmat tiedot eri tehtävistä.

Hautausmaiden kausityöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmaille palkattavat kausityöntekijät työskentelevät kaikissa hautausmaan ylläpitoon liittyvissä tehtävissä kuten kukkien istutuksessa, istutusten ja nurmialueiden hoidossa ja hautausmaiden sekä seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimisesta. Tehtävä sisältää koneiden käyttöä ja edellyttää alan ammatillisista osaamista. Kausityöntekijät palkataan ajalle 19.4.–23.10.2022. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Hautausmaiden kesätyöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmailla työskentelevät nuoret kesätyöntekijät tekevät hautausmaan ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten istutusten ja nurmialueiden hoitoa ja hautausmaiden ja seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimista. Tehtävissä käytetään koneita. Kesätyö ei vaadi aiempaa kokemusta, kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Kesätyöntekijät palkataan ajalle 6.6.–7.8.2022.

Kirkkovahdit

Kirkkovahdit toimivat tarvittaessa oppaina Savitaipaleen ja Taipalsaaren kirkkojen toimiessa kesäkaudella tiekirkkoina. Samalla kirkkovahdit työskentelevät hautausmaan kesätyöntekijöinä työpisteenään sankarihautausmaa. Kirkkovahdin tehtävässä katsotaan eduksi kielitaito. Muista hautausmaan kesätyöntekijöistä poiketen kirkkovahdeilla voi olla myös viikonloppuisin työvuoroja. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Säkniemen emäntä ja keittiöapulainen

Taipaleen seurakunta järjestää kesän aikana Säkniemen leirikeskuksessa rippileirejä, lasten leirejä ja muita lyhyitä tapahtumia, joissa tarjoillaan osallistujille ruoka. Lämmin ruoka toimitetaan Säkniemeen valmiina ja keittiöhenkilökunnan tehtäviin kuuluu ruuan tarjolle laitto sekä aamu-, ilta- ja välipalojen valmistus, muut keittiötehtävät ja leirikeskuksen siisteydestä huolehtiminen. Emännän apuna on keittiöapulainen, jonka tehtäviin kuuluu ruuan jaossa avustamista, astioiden pesua, siivousta ja muita keittiötehtäviä.  Tehtävien kesto tarkentuu myöhemmin keväällä leiriaikataulun mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa vastaava seurakuntamestari Kimmo Räsänen p. 0400 753 461, kimmo.rasanen@evl.fi

Hakulomake