Avoimet työpaikat

 

Taipaleen seurakunnassa Etelä-Karjalassa on haettavana B-kanttorin virka


Taipaleen seurakuntaan haetaan monipuolista ja jumalanpalveluselämästä kiinnostunutta kanttoria ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään kanttorin virkaan.

Seurakunnassa on tämän viran lisäksi kaksi muuta ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää kanttorin B-virkaa.

Viranhaltija työskentelee musiikin ja jumalanpalveluselämän tiimissä, jossa lähiesihenkilönä ja tiiminvastaavana toimii vastaava kanttori. Työ tapahtuu pääosin Taipalsaaren kirkkopiirin alueella, mutta työalueena on koko vesistöjen halkoma, laaja Taipaleen seurakunta. Oman auton käyttäminen on tämän vuoksi täysin välttämätöntä.

Virkaan valittavan toivotaan aloittavan 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta kokemusta jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten musiikin toteuttamisesta sekä seurakunnan musiikkitoiminnasta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta ja hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.
Kokemusta kaikenikäisten seurakuntalaisten parissa toimimisesta, esimerkiksi kokemus lasten- ja nuorten musiikkikasvatuksesta, katsotaan eduksi. 

Työssäsi sinua tukevat osaavat tiimiläiset, mukava työyhteisö ja aktiiviset seurakuntalaiset, joita on n. 8000.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen nro 135 § 2 mukainen ylempi korkeakoulututkinto.

Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukaan (vähintään 2 845,14 €/kk). Lisäksi maksetaan harkinnanvaraista euromääräistä kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.


Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Taipaleen seurakunta, Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti osoitteeseen: kirkkoneuvosto.taipale@evl.fi Hakemusten on oltava perillä perjantaina 3.2.2023 klo 12. Haastatteluun kutsuttaviin otetaan yhteys puhelimitse saman päivän aikana. Haastattelut suoritetaan ja niihin liittyvät taidonnäytteet annetaan Savitaipaleen kirkossa tiistaina 7.2.2023.

Lisätietoja antavat vastaava kanttori Jonna Imeläinen
jonna.imelainen@evl.fi, puh. 040 182 0390 ja kirkkoherra Lea Karhinen lea.karhinen@evl.fi, puh. 040 521 8980.

 

Taipaleen seurakunnassa Etelä-Karjalassa on haettavana diakonian virka

Viranhaltijan toivotaan aloittavan 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Viranhaltija työskentelee diakonian ja lähetyksen tiimissä, jossa lähiesihenkilönä ja tiiminvastaavana on vastaava diakoni. Viranhaltija tekee työtään pääosin Taipalsaaren kirkkopiirin alueella, mutta käytännössä työalueena on koko laaja Taipaleen seurakunta. Oman auton käyttäminen on tämän vuoksi täysin välttämätöntä.

Viran monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa, ryhmät ja muu kokoava toiminta, vierailut ja hartaudet hoivayksiköissä, vapaaehtoisten tukeminen ja verkostoyhteistyö.

Toivomme virkaan valittavalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehittävää ja innostavaa työotetta. Arvostamme lisäksi viestinnän ja sosiaalisen median osaamista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätös numero 141 diakonian viran haltijalta ja diakoniatyötä pääasiallisena tehtävänään tekevältä viranhaltijalta vaadittavasta tutkinnosta. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Hakijan tulee olla ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Taipaleen seurakunta, Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti osoitteeseen: kirkkoneuvosto.taipale@evl.fi

Hakemusten on oltava perillä perjantaina 3.2.2023 klo 12. Haastatteluun kutsuttaviin otetaan yhteyttä puhelimitse saman päivän aikana. Haastattelut suoritetaan tiistaina 7.2.2023.

Lisätietoja antaa vastaava diakoni, tiiminvastaava Laura Peltoniemi, puh. 040 8401185, laura.peltoniemi@evl.fi

Kesätyöpaikat Taipaleen seurakunnassa 2023

Kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on nyt avoinna. Edellisten vuosien tapaan seurakunnan hautausmailla on tarjolla työpaikkoja sekä nuorille kesätyöntekijöille (6 hlö) että pitempiaikaisille kausityöntekijöille (8 hlö). Lisäksi Säkniemen leirikeskuksessa tarvitaan kausityöntekijä ja keittiöapulaisia. Alla tarkemmat tiedot eri tehtävistä.

Hautausmaiden kausityöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmaille palkattavat kausityöntekijät työskentelevät kaikissa hautausmaan ylläpitoon liittyvissä tehtävissä kuten kukkien istutuksessa, istutusten ja nurmialueiden hoidossa ja hautausmaiden sekä seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimisesta. Tehtävä sisältää koneiden käyttöä ja edellyttää alan ammatillisista osaamista. Kausityöntekijät palkataan ajalle 2.5.-15.10.2023. Työ alkaa mahdollisesti jo aikaisemmin.

Hautausmaiden kesätyöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmailla työskentelevät nuoret kesätyöntekijät tekevät hautausmaan ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten istutusten ja nurmialueiden hoitoa ja hautausmaiden ja seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimista. Tehtävissä käytetään koneita. Kesätyö ei vaadi aiempaa kokemusta, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Kesätyöntekijät palkataan ajalle 5.6.–4.8.2023.

Kirkkovahdit

Kirkkovahdit toimivat tarvittaessa oppaina Savitaipaleen ja Taipalsaaren kirkoissa. Kirkkojen siivous ja kirkkopihojen yleishoitotehtävät. Kirkkovahdit työskentelevät hautausmaan kesätyöntekijöinä työpisteenään sankarihautausmaa. Kirkkovahdin tehtävässä katsotaan eduksi kielitaito.

Kesäemäntä Säkniemen leirikeskus

Kesäemännän työ sisältää pääasiassa ruuan esillelaittoa ja siivousta sekä välipalojen valmistamista leiriläisille. Leirikeskuksissa tarjotaan ruokaa viisi kertaa päivässä. Työtehtävistä pitää suoriutua itsenäisesti. Tehtävä vaatii oman auton käyttöä, koska leirikeskus sijaitsee n. 8 km:n päässä Savitaipaleen kirkonkylältä. Tehtävä alkaa jo toukokuussa ja päättyy syyskuulla. Ajanjakso tarkentuu myöhemmin keväällä.

Säkniemen keittiöapulainen

Taipaleen seurakunta järjestää kesän aikana Säkniemen leirikeskuksessa rippileirejä, lasten leirejä ja muita lyhyitä tapahtumia, joissa tarjoillaan osallistujille ruoka. Emännän apuna on keittiöapulainen, jonka tehtäviin kuuluu astioiden pesua, siivousta ja muita keittiötehtäviä.  Tehtävän kesto tarkentuu myöhemmin keväällä.

Tehtäviin haetaan Taipaleen seurakunnan kotisivujen kautta (www.taipaleenseurakunta.fi) josta löytyy sähköinen hakulomake kohdasta avoimet työpaikat. Hakuaika alkaa 20.1.2023 ja päättyy 6.3.2023 klo 12.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Palkkaus on KirVESTES mukainen ja se määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan.

Lisätietoja työtehtävistä antaa vastaava seurakuntamestari Kimmo Räsänen, kimmo.rasanen@evl.fi p. 040 075 3461 ja suntio-opiskelija Suvi Ramula, suvi.ramula@evl.fi p. 040 640 3230