Varhaisnuortenleirit Säkniemessä

Varhaisnuoren leirejä järjestetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Savitaipaleella:
Säkniemen leirikeskus, Säkniementie 414, 54800 Savitaipale

Savitaipaleen kirkkopiiri järjestää leirit 1-3 luokkalaisille ja 4-7 luokkalaisille.

Taipalsaaren kirkkopiiri järjestää 1-3 luokkalaisille leirin sekä 4-7 luokkalaisille tyttöleirin ja poikaleirin.

Lemin kirkkopiirin leirille ovat tervetulleita kaikki 1-7 luokkalaiset.

LEIRIMAKSUT

Leirin hinta on 12€/pv. Tarkka hinta ilmoitetaan leirikirjeissä. Leirimaksu hoituu, joko käteismaksuna leirin alussa tai seurakunnan tilinumerolle. Lisätietoa asiasta tulee leirikirjeissä.

ILMOITTAUTUMINEN

Leireille ilmoittaudutaan joko suoraan sähköpostilla tai nettisivujen kautta ilmoittautumislomakkeella.
Jos ilmoittaudut sähköpostilla, huomaathan kirjata ruoka-aineallergiat/-valio, sairaudet ja muun huomioitavan.
Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikille kesän leireille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje. Säkniemen leiriläisten henkilötiedot kysytään leirikirjeen mukana tulevassa henkilötietolomakkeessa, joka palautetaan leirille tullessa.
HUOM! Säkniemen leireille tullaan omilla kyydeillä.

Jos oman kirkkopiirin päivämäärät eivät sovi tai muuten vaan, niin nyt on mahdollisuus myös mennä toisen kirkkopiirin leireille kuin mitä oma kirkkopiiri on. Emme katso kirkkopiirien rajoja – kaikki ovat tervetulleita.