Varhaisnuortenleirit Säkniemessä

Säkniemen leirikeskus: Säkniementie 414, Savitaipale

Savitaipaleen kirkkopiiri:

1. 1-3. lk leiri 17.-19.6.

2. 4-7.lk leiri 24.-26.6.

Ilmoittautumiset pe 17.5. mennessä saara.mrcela@evl.fi

Taipalsaaren kirkkopiiri:

1. 1-3.lk tyttöjen ja poikien leiri 1.-2.8.

2. 4-7.lk tyttöleiri 3.-5.8.

3. 4-7.lk poikaleiri 5.-7.8.

Ilmoittautumiset to 18.7. mennessä tuuli-maria.holm@evl.fi

Lisäksi tiedoksi, että Lemin kirkkopiiri järjestää leirin 13.-15.9. Säkniemessä.
Lisätiedot saara.pellinen@evl.fi

LEIRIMAKSUT

Leirin hinta on 12€/pv. Tarkka hinta ilmoitetaan leirikirjeissä. Leirimaksu hoituu, joko käteismaksuna leirin alussa tai seurakunnan tilinumerolle. Lisätietoa asiasta tulee leirikirjeissä.

ILMOITTAUTUMINEN

Leireille ilmoittaudutaan joko suoraan sähköpostilla tai ilmoittautumislomakkeella.
Jos ilmoittaudut sähköpostilla, huomaathan kirjata ruoka-aineallergiat/-valio, sairaudet ja muun huomioitavan.
Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikille kesän leireille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje. Säkniemen leiriläisten henkilötiedot kysytään leirikirjeen mukana tulevassa henkilötietolomakkeessa, joka palautetaan leirille tullessa.
HUOM! Säkniemen leireille tullaan omilla kyydeillä.

Jos oman kirkkopiirin päivämäärät eivät sovi tai muuten vaan, niin nyt on mahdollisuus myös mennä toisen kirkkopiirin leireille kuin mitä oma kirkkopiiri on. Emme katso kirkkopiirien rajoja – kaikki ovat tervetulleita.