Taipalsaaren seurakuntatalo

Savilahdentie 18 A, 54920 Taipalsaari

Taipalsaaren seurakuntatalo

Seurakuntatalolla järjestetään erilaisia seurakunnan tilaisuuksia mm. kirkkokahvit, 70 ja 75 v. syntymäpäiväjuhlat. Lisäksi yhteistyökumppanien (mm. Taipalsaaren kunta, veteraanijärjestöt) kanssa järjestettävät tilaisuudet pidetään useimmiten seurakuntatalolla.

Osa Taipalsaaren Taivaltajien järjestämistä kerhoistaan kokoontuu seurakuntalon tiloissa.

Lisäksi seurakuntasalia on mahdollisuus vuokrata perhejuhlia ynnä muita tilaisuuksia varten.

Seurakuntasaliin mahtuu noin 80 henkilöä, koko seurakuntataloon kerhotilat mukaan lukien, mahtuu yhteensä noin 120 henkilöä.

Seurakuntatalon varaukset sovitaan Taipalsaaren seurakuntatoimistossa, joka sijaitsee samassa pihapiirissä, C-talossa.

Esteetön WC-tila sijaitsee viereisessä rakennuksessa.

Savilahdentie 18 A, 54920 Taipalsaari

Perhekerho Taipalsaaren Kirkonkylällä

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille. Sinne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit tulla sinne silloin, kun omaan rytmiin sopii.

Savilahdentie 18 A, 54920 Taipalsaari

Rovastikunnallinen lähetyksen starttipäivä Taipalsaarella