Nuoret

Poikkeusaikana meillä on toimintaa verkossa.

Järjestämme monipuolista seurakunnallista toimintaa, joka tavoittaa mahdollisimman laajasti koko Taipaleen alueen nuoret. Työtä tehdään sekä yhteisesti että alueellisesti. Olemme jääneet aikaistetulle joulutauolle koronavirustilanteen vuoksi lähitoiminnan osalta.

Instagram: https://www.instagram.com/taipaleen_seurakuntanuoret/

Kaikissa kirkkopiireissä on nuorille nuorteniltoja. Esimerkiksi Taipalsaarella on nuortenilta isoskoulutuksen jälkeen.

Lisätietoja tulevista tapahtumista voit kysyä nuorisotyönohjaajilta. Keväällä on luvassa muun muassa isoskoulutusta, kerhonohjaajakoulutusta, leirejä ja retkiä.

Vehkataipaleen sählykerhoon Taipalsaarelle tarvitaan kerhonohjaajia! Ota yhteys 0407436464 / Jenna.

Isostoiminta

Jos haluat mukaan isostoimintaan, ota yhteys nuorisotyönohjaajiin.

Taipalsaaren kirkkopiirin isoskoulutus seuraavan kerran 24.01. kirkonkylälle. Ensin menemme rippikoululaisten kanssa jumalanpalvelukseen ja sitten on isoskoulutus.

Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 B