Auringonlasku jonka edustalla nuoret hyppäämässä ilmaan.

Nuoret

Järjestämme monipuolista seurakunnallista toimintaa, joka tavoittaa mahdollisimman laajasti koko Taipaleen alueen nuoret. Työtä tehdään sekä yhteisesti että alueellisesti. Olemme tällä hetkellä kesätauolla kesän ajan säännöllisen toiminnan osalta, mutta satunnaisia tapahtumia ja nuorteniltoja on myös kesän ajan tarjolla..

Instagram: https://www.instagram.com/taipaleen_seurakuntanuoret/

Kaikissa kirkkopiireissä on nuorille nuorteniltoja. Taipalsaarella on nuortenilta lauantaisin noin joka toinen viikko. Lemillä nuorten illat ovat myös lauantaisin ja Savitaipaleella perjantaisin. Tarkista nuorisotyönohjaajilta, millä viikoilla nuortenillat ovat. Nuortenillat ovat tällä hetkellä pääsääntöisesti Instagramissa ja ne ovat kaikille avoimia.

Lisätietoja tulevista tapahtumista voit kysyä nuorisotyönohjaajilta. Syksyllä on luvassa muun muassa isoskoulutusta, kerhonohjaajakoulutusta, leirejä ja retkiä, kunhan pandemia sen sallii.

Vehkataipaleen liikuntakerhoon Taipalsaarelle tarvitaan kerhonohjaajia! Ota yhteys 0407436464 / Jenna. Otamme mielellään innokkaita kerhonohjaajia listoillemme odottamaan kerhon jatkumista. Seurakunnalla on myös toisinaan etäkerhotyötehtäviä tarjolla.

Isostoiminta

Jos haluat mukaan isostoimintaan, ota yhteys nuorisotyönohjaajiin. Isoskoulutus on kesän tauolla ja jatkuu jälleen syksyllä.

Isosten tehtäviä on tarjolla ripareitten lisäksi esim. lastenleireillä, retkipäivissä ja tapahtumissa.

Taipalsaaren kirkkopiirin isosstartti on 18.09. klo 17. Paikkana on Taipalsaaren seurakuntatalo ja sen ulkoalueet os. Savilahdentie 18.

Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 B