Nuoret

Järjestämme monipuolista seurakunnallista toimintaa, joka tavoittaa mahdollisimman laajasti koko Taipaleen alueen nuoret. Työtä tehdään sekä yhteisesti että alueellisesti.

Instagram: https://www.instagram.com/taipaleen_seurakuntanuoret/

Kaikissa kirkkopiireissä on nuorille nuorteniltoja. Esimerkiksi Taipalsaarella on nuortenilta isoskoulutuksen jälkeen.

Lisätietoja tulevan syksyn tapahtumista voit kysyä nuorisotyönohjaajilta. Syksyllä on luvassa muun muassa isoskoulutusta, kerhonohjaajakoulutusta, leirejä ja retkiä.

Vehkataipaleen sählykerhoon Taipalsaarelle tarvitaan kerhonohjaajia! Ota yhteys 0407436464 / Jenna.

Isostoiminta

Jos haluat mukaan isostoimintaan, ota yhteys nuorisotyönohjaajiin. Taipalsaaren kirkkopiirin seuraava isoskoulutus lauantaina 31.10. klo 17 Ankeriaanpolulla.

Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 B