Nuoret

Järjestämme monipuolista seurakunnallista toimintaa, joka tavoittaa mahdollisimman laajasti koko Taipaleen alueen nuoret. Työtä tehdään sekä yhteisesti että alueellisesti.

Instagram: https://www.instagram.com/taipaleen_seurakuntanuoret/

Kesäisin Taipalsaaren kirkkopiiri on perinteisesti järjestänyt nuorten saunailtoja. Myös tänä kesänä nuorilla on mahdollisuus saunoa ja uida Vitsaissa klo 17-19. Illoissa voi myös pelata pelejä tai vaan olla ja syödä pientä naposteltavaa. Osoite on Vitsaintie 500 b rantasauna. Tulevien saunailtojen päivämäärät: 18.7., 1.8. ja 8.8. Rippikoululaiset voivat saada saunaillasta "muu seurakuntatilaisuus" tai Avoimien Ovien merkinnän.

Lisätietoja tulevan kesän ja syksyn tapahtumista voit kysyä nuorisotyönohjaajilta. Syksyllä on luvassa muun muassa isoskoulutusta, kerhonohjaajakoulutusta, leirejä ja retkiä.

Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 B