Auringonlasku jonka edustalla nuoret hyppäämässä ilmaan.

Nuoret

Poikkeusaikana meillä on toimintaa verkossa.

Järjestämme monipuolista seurakunnallista toimintaa, joka tavoittaa mahdollisimman laajasti koko Taipaleen alueen nuoret. Työtä tehdään sekä yhteisesti että alueellisesti. Olemme jääneet tauolle koronavirustilanteen vuoksi lähitoiminnan osalta.

Instagram: https://www.instagram.com/taipaleen_seurakuntanuoret/

Kaikissa kirkkopiireissä on nuorille nuorteniltoja. Taipalsaarella on nuortenilta isoskoulutuksen jälkeen lauantaisin. Lemillä nuorten illat ovat myös lauantaisin ja Savitaipaleella perjantaisin. Tarkista nuorisotyönohjaajilta,millä viikoilla nuortenillat ovat. Nuortenillat ovat tällä hetkellä pääsääntöisesti Instagramissa ja ne ovat kaikille avoimia.

Lisätietoja tulevista tapahtumista voit kysyä nuorisotyönohjaajilta. Keväällä on luvassa muun muassa isoskoulutusta, kerhonohjaajakoulutusta, leirejä ja retkiä, kunhan pandemia sen sallii.

Vehkataipaleen sählykerhoon Taipalsaarelle tarvitaan kerhonohjaajia! Ota yhteys 0407436464 / Jenna. Vaikka kerho on toistaiseksi tauolla pandemian vuoksi, otamme mielellään innokkaita kerhonohjaajia listoillemme odottamaan kerhon jatkumista. Seurakunnalla on myös toisinaan etäkerhotyötehtäviä tarjolla.

Isoshaku on päättynyt kesälle -21. Jos unohdit hakea, ota pikaisesti yhteyttä nuorisotyönohjaajiin.

Seuraava nuortenilta on 24.4. instagramin kautta taipaleen_seurakuntanuoret.

Isostoiminta

Jos haluat mukaan isostoimintaan, ota yhteys nuorisotyönohjaajiin.

Taipalsaaren kirkkopiirin isoskoulutukseen ilmoittaudu Jennalle p. 0407436464.

Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 B