Lähetyskahvila Pirtti Taipalsaarella

Taipalsaaren Kirkonkylällä Lähetyspirtissä lähetyskahvila, joka on epäsäännöllisesti auki kirkollisissa ilmoituksissa ilmoitettuina päivinä klo 13.00-15.30 välisenä aikana.

Osoite: Savilahdentie 18 B, 54920 Taipalsaari

Kirpputori ja kahvilatoiminta Savitaipaleella

Missiotori (ent. Kirppu & Puoti)

Osoite: Peltoinlahdentie 32, Savitaipale (vanhan kirkkoherranviraston tilat)

Missiotori on avoinna maanantaisin ja perjantaisin klo 10 - 17 sekä lauantaisin klo 10 – 14

Kirpputorilta löydät monipuolisen valikoiman vaatteita, naisille, lapsille ja miehille. Kirpputorilla on monipuolinen valikoima edullisia asuja lapsille, naisille ja miehille. Lisäksi on myös laukkuja, kenkiä, kodin tekstiilejä, tauluja, astioita, kirjoja, leluja yms.

Lähetystyön myymälätuotteina voi ostaa uusia käsitöitä, kortteja, adresseja sekä seurakunnan toiminnasta kertovia kirjoja ja seurakunnan cd-levyjä. Myytävänä on myös tuotteita Yhteisvastuun, Kirkon Ulkomaanavun ja Naisten pankin hyväksi.

Kahviossa voi jutustella, kahvitella ja lukea kristillisiä lehtiä. Kahvio on toistaiseksi suljettuna koronatilanteen vuoksi.

Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset Missiotorin Facebook-sivulla.

Kesäkirkkokahvit

​​​​​Järjestetään kesäaikaan lähetyksen hyväksi kirkonmenojen jälkeen.

​​​​​​​​​​​​​​

Kirpputori- ja kahvilatoiminta Lemillä

Lähetyksen kirpputori

Kirpputori toimii yhdessä huonessa Taipaleen seurakunnan väistötiloissa osoitteessa Toukkalantie 2 B. Tuotto menee seurakunnan lähetystyön tukemiseen Suomen lähetysseuran kautta. Kirppikseltä löytyy vaatteita ja kodin tavaroita sekä uusia myyjäistuotteita ja kortteja ja adresseja.

Kirpputorille tulevat lahjoitukset tulee jättää väistötilojen parakin ulko-oven luona oleviin muovilaatikoihin kirppiksen ollessa auki. Kirppiksen ollessa suljettuna lahjoitukset voi käydä jättämässä hautausmaan (Iitiäntie 1) laidalla olevan keltaisen traktoritallin vieressä olevaan keltaiseen puulaatikkoon. Rakennukselle pääsee ajamaan Punaportin katua pitkin. Otamme vastaan vain helposti puhdistettavaa, puhdasta ja ehjää tavaraa. Pyrimme pitämään huolta, että väistötilojen sisäilma pysyy terveenä ja hyvänä.

Kirpputori on avoinna joka ke ja la sekä parillisten viikkojen maanantaisin klo. 10-12 väistötiloissa olevassa Kirppariksi erikseen nimetyssä huoneessa.

Kahvikyökki

Kahvikyökki on avoinna keskiviikkoisin ja parillisten viikkojen maanantaisin klo. 10-12 väistötilojen kerhotilassa osoitteessa Toukkalantie 2 B. Tarjolla kahvia, teetä ja voileipiä hyvässä seurassa. Välillä saattaa olla herkkujakin tarjolla. Kyökin kahvirahat menevät Suomen Lähetysseuran työn tukemiseen.