Lähetyskahvila Pirtti Taipalsaarella

Taipalsaaren Kirkonkylällä Lähetyspirtissä lähetyskahvila, joka on epäsäännöllisesti auki kirkollisissa ilmoituksissa ilmoitettuina päivinä klo 13.00-15.30 välisenä aikana.

Osoite: Savilahdentie 18 B, 54920 Taipalsaari

Kirpputori ja kahvilatoiminta Savitaipaleella

Missiotori (ent. Kirppu & Puoti)

Osoite: Peltoinlahdentie 32, Savitaipale (vanhan kirkkoherranviraston tilat)

Missiotori on avoinna maanantaisin ja perjantaisin klo 10 - 18 sekä lauantaisin klo 10 – 14

Kirpputorilta löydät monipuolisen valikoiman vaatteita, naisille, lapsille ja miehille. Kirpputorilla on monipuolinen valikoima edullisia asuja lapsille, naisille ja miehille. Lisäksi on myös laukkuja, kenkiä, kodin tekstiilejä, tauluja, astioita, kirjoja, leluja yms.

Lähetystyön myymälätuotteina voi ostaa uusia käsitöitä, kortteja, adresseja sekä seurakunnan toiminnasta kertovia kirjoja ja seurakunnan cd-levyjä. Myytävänä on myös tuotteita Yhteisvastuun, Kirkon Ulkomaanavun ja Naisten pankin hyväksi.

Kahviossa voi jutustella, kahvitella ja lukea kristillisiä lehtiä.

Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset Missiotorin Facebook-sivulla.

Kesäkahvila

Kesäkahvilasta tiedotetaan kesän 2020 osalta myöhemmin näillä nettisivuilla sekä kirkollisissa ilmoituksissa.

Kirpputori- ja kahvilatoiminta Lemillä

Lähetyksen kirpputori

Aiemmin toiminut Lemin srk-talon alakerrassa.
Tuotto Etiopian kuurojentyön ja Senegalin raamatunkäännöstyön tukemiseen/SLS.

Kahvikyökki

Aiemmin toiminut Lemin srk-talon alakerrassa. Kahvia, voileipiä ja juttuseuraa.
Tuotto Etiopian kuurojentyön ja Senegalin raamatunkäännöstyön tukemiseen/SLS.

Kahvikyökki ja kirpputori odottavat uusia tiloja. Lisätietoja tulee muuton jälkeen.