Lähetyskahvila Taipalsaarella

Taipalsaaren Kirkonkylällä Lähetyspirtissä toimii kevät ja syyskaudella parittomien viikkojen torstaisin lähetyskahvila. Kahvila on auki klo 13.00-15.30 välisenä aikana.

Osoite: Savilahdentie 18 B, 54920 Taipalsaari

Kirpputori ja kahvilatoiminta Savitaipaleella

Lähetyskirpputori Kirppu & Puoti

Osoite: Kirkkotie 3, 54800 Savitaipale

Kirpputorilla on monipuolinen valikoima edullisia asuja lapsille, naisille ja miehille. Laukkuja ja kenkiä. Kodin tekstiilejä, tauluja, astioita, kirjoja, leluja ym.
Puodin puolella uusia ja vanhoja käsitöitä Mahdollisuus kahvitteluun ja seurusteluun, lehtien lukuun ja lapsilla leikkeihin.
Avoinna maanantaisin ja perjantaisin klo 10 - 17 sekä lauantaisin klo 10 - 14

Kesäkahvila

Kesäkahvilaa pidetään kirpputorin pihalla katoksessa kesäsunnuntaisin Jumalanpalveluksen jälkeen seuraavina päivinä: 9.6., 23.6., 30.6., 7.7., 14.7., 21.7. ja 28.7.

Kirpputori- ja kahvilatoiminta Lemillä

Lemin lähetyskirpputorille ei enää oteta vastaan tavaraa seurakuntatalon käyttökiellon vuoksi! Kirpputori ja kahvikyökki etsivät parhaillaan uusia tiloja, jossa toimintaa päästään jatkamaan puhtaalta pöydältä.

Lähetyksen kirpputori

Aiemmin toiminut Lemin srk-talon alakerrassa.
Tuotto Etiopian kuurojentyön ja Senegalin raamatunkäännöstyön tukemiseen/SLS.

Aukiolot selviävät, kun uudet tilat löytyvät.

Kahvikyökki

Aiemmin toiminut Lemin srk-talon alakerrassa. Kahvia, voileipiä ja juttuseuraa.
Tuotto Etiopian kuurojentyön ja Senegalin raamatunkäännöstyön tukemiseen/SLS.

Aukiolot selviävät, kun uudet tilat löytyvät.