Lähetyskahvila Pirtti Taipalsaarella

Taipalsaaren Kirkonkylällä Lähetyspirtissä lähetyskahvila, joka on epäsäännöllisesti auki kirkollisissa ilmoituksissa ilmoitettuina päivinä klo 13.00-15.30 välisenä aikana. Kahvila on toistaiseksi koronan vuoksi suljettu.

Osoite: Savilahdentie 18 B, 54920 Taipalsaari

Kirpputori ja kahvilatoiminta Savitaipaleella

Missiotori (ent. Kirppu & Puoti)

Osoite: Peltoinlahdentie 32, Savitaipale (vanhan kirkkoherranviraston tilat)

Missiotori on avoinna maanantaisin ja perjantaisin klo 10 - 17 sekä lauantaisin klo 10 – 14

Kirpputorilta löydät monipuolisen valikoiman vaatteita, naisille, lapsille ja miehille. Kirpputorilla on monipuolinen valikoima edullisia asuja lapsille, naisille ja miehille. Lisäksi on myös laukkuja, kenkiä, kodin tekstiilejä, tauluja, astioita, kirjoja, leluja yms. 

Lähetystyön myymälätuotteina voi ostaa uusia käsitöitä, kortteja, adresseja sekä seurakunnan toiminnasta kertovia kirjoja ja seurakunnan cd-levyjä. Myytävänä on myös tuotteita Yhteisvastuun, Kirkon Ulkomaanavun ja Naisten pankin hyväksi.

Kahviossa voi jutustella, kahvitella ja lukea kristillisiä lehtiä. Kahvio on avoinna kun kirppis on auki. Vapaaehtoinen kahviraha.

Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset Missiotorin Facebook-sivulla.

Kesäkirkkokahvit lähetyksen hyväksi

​​​​​Savitaipaleella järjestetään 6.6., 13.6., 20.6. 26.6., 27.6., 11.7. 18.7., 25.7. ja 1.8. seurakuntakodilla kirkon menojen jälkeen.

Taipalsaarella 20.6., 11.7. ja 1.8. kirkon menojen jälkeen

Lemillä 6.6. ja 25.7.

​​​​

Kirpputori- ja kahvilatoiminta Lemillä

Lähetyksen kirpputori

Kirpputori toimii yhdessä huonessa Taipaleen seurakunnan väistötiloissa osoitteessa Toukkalantie 2 B. Tuotto menee seurakunnan lähetystyön tukemiseen Suomen lähetysseuran kautta. Kirppikseltä löytyy vaatteita ja kodin tavaroita sekä uusia myyjäistuotteita ja kortteja ja adresseja.

Kirpputorille tulevat lahjoituksia vastaan otetaan kirpparin aukioloaikoina. Otamme vastaan vain helposti puhdasta ja ehjää tavaraa. Pyrimme pitämään huolta, että väistötilojen sisäilma pysyy terveenä ja hyvänä.

Kirpputori on avoinna joka ke ja la sekä parillisten viikkojen maanantaisin klo. 10-12 väistötiloissa olevassa Kirppariksi erikseen nimetyssä huoneessa.

Kirppiksellä on oma Facebook sivu, josta näkee Kirppiksen uutisia ja kuvia myytävistä tuotteista: 

 Lemin Lähetyskirppis | Facebook

 

Kahvikyökki

 Kahvikyökki on avoinna keskiviikkoisin ja parillisten viikkojen maanantaisin klo. 10-12 väistötilojen kerhotilassa osoitteessa Toukkalantie 2 B. Tarjolla kahvia, teetä ja voileipiä hyvässä seurassa. Välillä saattaa olla herkkujakin tarjolla. Kyökin kahvirahat menevät Suomen Lähetysseuran työn tukemiseen.

 HUOM!  Lemin Lähetyskirppiksen 30 vuotis juhla ja diakoni Pekka Rikkosen lähtöjuhla pidetään 15.8.2021 Lemin kirkossa! Mukana Suomen lähetysseurasta Mekongin alueen kielityötä tekevä lähetti Tuula Kosonen. Juhla alkaa Juhlajumalanpalveluksella kirkossa, jonka jälkeen on keittoruokailu ja kahvit kirkolla. Juhla jatkuu kirkossa ruokailun ja kahvin jälkeen. Tervetuloa!