Lähetyskahvila Pirtti Taipalsaarella

Taipalsaaren Kirkonkylällä Lähetyspirtissä lähetyskahvila, joka on epäsäännöllisesti auki kirkollisissa ilmoituksissa ilmoitettuina päivinä klo 13.00-15.30 välisenä aikana.

Osoite: Savilahdentie 18 B, 54920 Taipalsaari

Kahvila on toistaiseksi suljettuna koronarajoitusten vuoksi.

Kirpputori ja kahvilatoiminta Savitaipaleella

Missiotori (ent. Kirppu & Puoti)

Osoite: Peltoinlahdentie 32, Savitaipale (vanhan kirkkoherranviraston tilat)

Missiotori on avoinna maanantaisin ja perjantaisin klo 10 - 17 sekä lauantaisin klo 10 – 14

Heinäkuussa tori on auki myös keskiviikkoisiin klo. 10-17. Sapassiviikolla 29 Kirpparille pääsee ma-pe joka päivä klo. 10-17 sekä la klo. 10-14.

Kirpputorilta löydät monipuolisen valikoiman vaatteita, naisille, lapsille ja miehille. Kirpputorilla on monipuolinen valikoima edullisia asuja lapsille, naisille ja miehille. Lisäksi on myös laukkuja, kenkiä, kodin tekstiilejä, tauluja, astioita, kirjoja, leluja yms.

Lähetystyön myymälätuotteina voi ostaa uusia käsitöitä, kortteja, adresseja sekä seurakunnan toiminnasta kertovia kirjoja ja seurakunnan cd-levyjä. Myytävänä on myös tuotteita Yhteisvastuun, Kirkon Ulkomaanavun ja Naisten pankin hyväksi.

Kahviossa voi jutustella, kahvitella ja lukea kristillisiä lehtiä. Kahvio on tänä kesänä 2020 suljettu koronarajoitusten vuoksi.

Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset Missiotorin Facebook-sivulla.

Kesäkahvila

Kesäkahvila on tältä kesältä koronarajoitusten vuoksi peruttu.

Kirpputori- ja kahvilatoiminta Lemillä

Lähetyksen kirpputori

Kirpputori toimii yhdessä huonessaa Taipaleen seurakunnan väistötiloissa osoitteessa Toukkalantie 2 B. Kirppis on kesällä auki keskiviikkoisin 8.7. asti klo. 10-12. Kirppis aukeaa kesäloman jälkeen taas elokuussa. Tuotto menee seurakunnan lähetystyön tukemiseen. Kirppikseltä löytyy vaatteita ja kodin tavaroita sekä uusia myyjäistuotteita ja kortteja ja adresseja.

Kirpputorille tulevat lahjoitukset tulee jättää väistötilojen parakin ulko-oven luona oleviin muovilaatikoihin. Otamme vastaan vain helposti puhdistettavaa, puhdasta ja ehjää tavaraa. Pyrimme pitämään huolta, että väistötilojen sisäilma pysyy terveenä ja hyvänä.

Kahvikyökki

Kahvikyökki on suljettuna kesän ajan koronarajoitusten vuoksi. Kyökissä on tarjolla kahvia, voileipiä ja juttuseuraa. Ilmoitamme täällä netissä ja kirkollisissa ilmoituksissa, kun kyökki taas aukeaa.