Hautojen hoito

Uudet haudanhoitosopimukset Lemin hautausmaalle, Savitaipaleen hautausmaille ja Taipalsaaren hautausmaalle sovitaan minkä tahansa kirkkoherranviraston palvelupisteen kautta.
Myös mahdollisista muutoksista olemassa olevaan sopimukseen sovitaan kirkkoherranviraston palvelupisteissä.
Haudanhoitosopimuksesta voi sopia puhelimitse, sähköpostilla tai asiakaskäynnillä palvelupisteessä.

Haudanhoitohinnastosta päätetään vuosittain Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvostossa. Voimassa olevan hinnaston löydät täältä.

Kirkkoherranviraston palvelupisteet ja niiden aukioloajat

Haudanhoitosopimuksen sisältö

Seurakunnalta ostettu haudanhoitosopimus sisältää keväällä kukkapesän siivouksen, kunnostuksen ja lannoituksen, kesällä kitkemisen sekä hautakiven ympäristön siistimisen. Lisäksi kaikkien haudalla olevien kukkien hoito ja kastelu kuuluu sopimukseen.

10 vuoden haudanhoitosopimus sisältää kivenoikaisun tarvittaessa. (vuoden 2019 alusta tehdyt sopimukset).

Haudanhoitosopimuksen voi tehdä myös ilman kukkia. Sopimuksen päätyttyä lähetämme kaikista sopimuksista seuraavan vuoden keväällä asiakkaalle uuden tarjouksen. Huolehdittehan, että yhteystietonne pysyvät ajan tasalla. Sopimus astuu voimaan maksamalla tarjouksen mukaisen summan.

Jos haluatte muutoksia olemassa olevaan haudanhoitosopimukseen, ottakaa yhteyttä mihin tahansa kirkkoherranviraston palvelupisteeseen.

Hoitoa koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä kyseisen hautausmaan hautausmaanhoitajaan, näin hoitoa koskevat asiat hoituvat nopeammin.

Seurakuntamestarien ja hautausmaanhoitajien yhteystiedot

Taipalsaaren hautausmaa