Uutislistaukseen

Taipaleen seurakunnan koronaohjeistus 10.3.2022

25.11.2021 12.00

Seurakunnassa noudatetaan Eksoten ja THL:n ohjeita ja suosituksia koronaviruksen torjunnassa.

Koronatiedote 

Etelä-Karjalan alueella on voimassa vahva kasvomaskisuositus erityisesti ruuhkaisissa, julkisissa sisätiloissa, joihin kuuluvat myös kirkot ja seurakuntatalot. 

Seurakunta suositteleekin edelleen järjestämissään tilaisuuksissa kasvomaskin käyttämistä. Myös tilanteissa, joissa on lähikontakteja, on hyvä käyttää maskia. Lähtökohtaisesti seurakuntalaiset huolehtivat itse oman kasvomaskin hankkimisesta. Seurakunnan työntekijät käyttävät maskeja tilaisuuksissa sekä sellaisissa lähitapaamisissa, joissa ei riittävää turvaväliä voi varmistaa. Maskin käytön lisäksi muistutetaan turvaetäisyyksien noudattamisesta, huolellisesta käsihygieniasta ja käsihuuhteen käytöstä. Muistathan tulla tilaisuuksiin ja seurakunnan tiloihin vain oireettomana.  

Alueellista koronavirustilannetta seurataan ja mahdollisten rajoitusten tiukentuessa tilanteeseen reagoidaan. Jokainen tilaisuuksiin osallistuja voi omalta osaltaan olla tekemässä tilaisuudesta turvallisen huolehtimalla yhteisten ohjeiden noudattamisesta.  

Rokonarajoitukset on Etelä-Karjalan alueella purettu, voimassa olevat suositukset löydät Eksoten sivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.