Koronaviruksen vaikutus Taipaleen seurakunnan toimintaan

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on 13.3.2020 ohjeistanut alueensa seurakuntia koronavirustilanteen vuoksi.

Taipaleen seurakunnassa pidetään kaikki jumalanpalvelukset, mutta pääsääntöisesti ilman ehtoollista. Myös kirkolliset toimitukset hoidetaan. Kasteperheiden ja vihkiparien kanssa voidaan heidän niin halutessaan sopia myös toimituksen siirrosta uuteen ajankohtaan.

Kaikki kerhot, ryhmät, konsertit, kirkkokahvit, tilaisuudet ja tapahtumat perutaan 16.3. - 31.5.

Tilannetta arvioidaan tarvittaessa uudelleen. Sen vuoksi on hyvä seurata sekä Taipaleen seurakunnan nettisivuja www.taipaleenseurakunta.fi että Facebookia. Laitamme tietoa myös kirkollisiin ilmoituksiin.

Seurakunta tahtoo huolehtia poikkeusaikanakin jäsentensä hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Yhteyden Taipaleen seurakunnan työntekijöihin saat sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä.

Lea Karhinen, kirkkoherra

Taipaleen onnittelukortti etusivu.pdf

Syntymäpäiväkäytännöt Taipaleen seurakunnassa vuonna 2020

9.1.2020 09.02

Taipaleen seurakunnassa onnittelukortit lähetetään 75 v., 80 v., 85 v. ja 90 v. täyttäville sekä jokaisena syntymäpäivänä 91-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
Kortista löytyvät puhelinnumerot, joihin soittamalla voi halutessaan pyytää seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille.

70 vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat

70 vuotiaille järjestetään oma yhteinen syntymäpäiväjuhla kirkkopiireittäin. Juhlista lähetetään syntymäpäiväsankareille erillinen kutsu kotiin.

Kaikista onnittelukäyntitoiveista voi ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon sekä seurakuntatoimistoihin tai suoraan työntekijöihin.