Kesätyöpaikat Taipaleen seurakunnassa 2024

Kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on nyt avoinna. Edellisten vuosien tapaan seurakunnan hautausmailla on tarjolla työpaikkoja sekä nuorille kesätyöntekijöille (9 hlö) että pitempiaikaisille kausityöntekijöille (8 hlö). Lisäksi Säkniemen leirikeskuksessa tarvitaan kausityöntekijä ja keittiöapulaisia. Alla tarkemmat tiedot eri tehtävistä.

Hautausmaiden kausityöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmaille palkattavat kausityöntekijät työskentelevät kaikissa hautausmaan ylläpitoon liittyvissä tehtävissä kuten kukkien istutuksessa, istutusten ja nurmialueiden hoidossa ja hautausmaiden sekä seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimisesta. Tehtävä sisältää koneiden käyttöä ja edellyttää alan ammatillisista osaamista. Kausityöntekijät palkataan ajalle 2.5.-15.10.2024. Työ alkaa mahdollisesti jo aikaisemmin.

Hautausmaiden kesätyöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmailla työskentelevät nuoret kesätyöntekijät tekevät hautausmaan ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten istutusten ja nurmialueiden hoitoa ja hautausmaiden ja seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimista. Tehtävissä käytetään koneita. Kesätyö ei vaadi aiempaa kokemusta, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Kesätyöntekijät palkataan ajalle 3.6.–2.8.2024.

Kirkkovahti

Kirkkovahti toimivat tarvittaessa oppaina Savitaipaleen kirkossa. Kirkon siivous ja kirkkopihan yleishoitotehtävät. Kirkkovahti työskentelee hautausmaan kesätyöntekijänä työpisteenään sankarihautausmaa. Kirkkovahdin tehtävässä katsotaan eduksi kielitaito.

Kesäemäntä Säkniemen leirikeskus

Kesäemännän työ sisältää pääasiassa ruuan esille laittoa ja siivousta sekä välipalojen valmistamista leiriläisille. Leirikeskuksissa tarjotaan ruokaa viisi kertaa päivässä. Työtehtävistä pitää suoriutua itsenäisesti. Tehtävä vaatii oman auton käyttöä, koska leirikeskus sijaitsee n. 8 km:n päässä Savitaipaleen kirkonkylältä. Tehtävä alkaa jo toukokuussa ja päättyy syyskuulla. Ajanjakso tarkentuu myöhemmin keväällä.

Säkniemen keittiöapulainen

Taipaleen seurakunta järjestää kesän aikana Säkniemen leirikeskuksessa rippileirejä, lasten leirejä ja muita lyhyitä tapahtumia, joissa tarjoillaan osallistujille ruoka. Emännän apuna on keittiöapulainen, jonka tehtäviin kuuluu astioiden pesua, siivousta ja muita keittiötehtäviä.  Tehtävän kesto tarkentuu myöhemmin keväällä.

Varmistathan hakulomakkeen lähetettyäsi, että saat vahvistuksen lomakkeen lähetyksestä. Mikäli et saa vahvistusta, olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla Joriin (yhteystiedot alla).

Hakuaika päättyy 8.3.2024 klo 12.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Palkkaus on KirVESTES mukainen ja se määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan.

Lisätietoja työtehtävistä antaa kiinteistömestari Jori Parkkima, jori.parkkima@evl.fi p. 040 350 5198.

Kesätyöpaikkojen hakulomake

Valitse valikosta haettavissa olevista kesätyöpaikoista kaikki ne vaihtoehdot joihin haluat hakea

Valitse vaihtoehdot
Kyllä/ei ja mikä korttiluokka