Kesäkerho

Kesäkerhoa järjestetään 6.6.-23.6.2022 Taipalsaarella, Savitaipaleella ja Lemin Kirkonkylällä sekä Kuukanniemessä. Kesäkerho on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2016-2018 syntyneille lapsille (ilmoittautuminen alla olevalla kaavakkeella).  Jos kerhoryhmään mahtuu, otamme ryhmään myös 2019 syntyneitä lapsia. Ole silloin yhteydessä oman kirkkopiirisi lastenohjaajaan.

Kesäkerhossa ulkoilemme paljon, retkeilemme ja tutkimme luontoa, joten säänmukaiset ulkovaatteet on hyvä olla mukana. Kerhossa on myös pieni välipalahetki, jolloin syödään omia eväitä. Pieni yhteinen hetki kuuluu myös kesäkerhon sisältöön.

Voit ilmoittaa lapsesi kesäkerhoon alla olevalla sähköisellä kaavakkeella. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kerhopaikasta.

LEMIN KERHOT
Kirkonkylä
Toukkalantie 2
maanantaisin klo 9-11.30

Kuukanniemi
Juvolantie 401
perjantaisin klo 9-11.30

Lapsi voi vapaavalintaisesti osallistua kumpaankin kerhoon. HUOM! Lemin kesäkerho on jo täynnä

SAVITAIPALEEN KIRKONKYLÄN KERHO
Nikkarintie 2
maanantaisin ja tiistaisin klo 9-11.30

TAIPALSAAREN SAIMAANHARJUN KERHO
Ankeriaanpolku 2
tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.30

Kesäkerhoon ilmoittautuminen

Ilmoita lapsesi kesäkerhoon tällä sähköisellä lomakkeella.

valitse kerhopaikka