Kolehtikohteita

Tässä on luetteloituina lähiaikojen jumalanpalvelusten kolehtikohteita Taipaleen seurakunnassa. Näiden kohteiden puolesta on hyvä rukoilla, ja jos mahdollista heitä voi tukea taloudellisesti heidän omien lahjoituskanaviensa kautta.

Luettelossa on vain sellaiset lähiaikojen kolehtikohteet, joilla on voimasaoleva rahankeräyslupa Suomessa.

Aiempia kolehtikohteita

su 17.5. 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai)

Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia
ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten
kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Hiljaisuuden Ystävät ry

to 21.5. Helatorstai

Vähemmistöasemassa olevien kristittyjen ja erityisesti nuorten kristillisen identiteetin vahvistamiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa yhteistyössä Egyptin, Israelin, Palestiinan itsehallintoalueen, Jordanian ja Pohjois-Afrikan Pipliaseurojen kanssa.

Suomen Pipliaseura ry.

su 24.5. 6. sunnuntai pääsiäisestä

Lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Kirkon Ulkomaanapu

su 31.5. Helluntaipäivä

Kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

Hengen uudistus kirkossamme ry