Koronaviruksen vaikutus Taipaleen seurakunnan toimintaan

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on 13.3.2020 ohjeistanut alueensa seurakuntia koronavirustilanteen vuoksi.

Taipaleen seurakunnassa pidetään kaikki jumalanpalvelukset, mutta pääsääntöisesti ilman ehtoollista. Myös kirkolliset toimitukset hoidetaan. Kasteperheiden ja vihkiparien kanssa voidaan heidän niin halutessaan sopia myös toimituksen siirrosta uuteen ajankohtaan.

Kaikki kerhot, ryhmät, konsertit, kirkkokahvit, tilaisuudet ja tapahtumat perutaan 16.3. - 31.5.

Tilannetta arvioidaan tarvittaessa uudelleen. Sen vuoksi on hyvä seurata sekä Taipaleen seurakunnan nettisivuja www.taipaleenseurakunta.fi että Facebookia. Laitamme tietoa myös kirkollisiin ilmoituksiin.

Seurakunta tahtoo huolehtia poikkeusaikanakin jäsentensä hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Yhteyden Taipaleen seurakunnan työntekijöihin saat sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä.

Lea Karhinen, kirkkoherra

Kirkkotaksikäytännöt Taipaleen seurakunnassa

30.1.2020 11.10

Taksin voi tilata kaikkien pyhien jumalanpalveluksiin ja niihin tilaisuuksiin, joihin liittyvästä taksinkäyttö-mahdollisuudesta mainitaan kirkollisissa ilmoituksissa tai tilaisuuden tapahtumatiedoissa.

Kyyti tilataan suoraan taksi yrittäjältä (vähintään 3 henkilöä taksissa).

Edestakaisen matkan omavastuuosuus on 8 € /per henkilö, jonka taksi perii suoraan asiakkaalta ja laskuttaa loput seurakunnalta.