Nuoret

Poikkeusaikana meillä on toimintaa verkossa.

Järjestämme monipuolista seurakunnallista toimintaa, joka tavoittaa mahdollisimman laajasti koko Taipaleen alueen nuoret. Työtä tehdään sekä yhteisesti että alueellisesti. Olemme jääneet aikaistetulle joulutauolle koronavirustilanteen vuoksi lähitoiminnan osalta.

Instagram: https://www.instagram.com/taipaleen_seurakuntanuoret/

Kaikissa kirkkopiireissä on nuorille nuorteniltoja. Esimerkiksi Taipalsaarella on nuortenilta isoskoulutuksen jälkeen.

Lisätietoja tulevista tapahtumista voit kysyä nuorisotyönohjaajilta. Keväällä on luvassa muun muassa isoskoulutusta, kerhonohjaajakoulutusta, leirejä ja retkiä.

Vehkataipaleen sählykerhoon Taipalsaarelle tarvitaan kerhonohjaajia! Ota yhteys 0407436464 / Jenna. Kerho jatkuu tällä tietoa huhtikuussa.

Isoshaku alkaa ihan pian! klikkaa hakemukseen maaliskuun 9.pv sivun vasemman laidan valikosta

Isostoiminta

Jos haluat mukaan isostoimintaan, ota yhteys nuorisotyönohjaajiin.

Taipalsaaren kirkkopiirin isoskoulutus seuraavan kerran 26.2. klo 17. Ilmoittaudu Jennalle p. 0407436464.

Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 B