Seurakunta tukenasi

Keskusteluapua

Elämässä tulee usein eteen sellaista, jota ei ole osannut odottaa. Ihmissuhteen huolettavat tai painavat mieltä. Työttömyys tai sen uhka varjostaa jokapäiväistä elämää.

Ota rohkeasti yhteyttä, älä jää yksin. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ja papit tarjoavat keskusteluapua kaikissa elämän tilanteissa.

Keskusteluapu on maksutonta ja meillä on vaitiolovelvollisuus. Keskusteluavun voi varata toimistolle tai tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä.

Arjen ongelmat

Seurakunnan diakoniatyö auttaa kaikilla elämän alueilla. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat keinot helpottamaan arjen ongelmia.

Näiltä sivuilta löydät apua ja tukea elämän eri tilanteisiin. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ja papit ovat juuri sinun käytettävissäsi, ota rohkeasti yhteyttä!

Täältä löydät yhteystiedot oman alueesi diakoniatyöntekijälle.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä. Lappeenrannan perheasiain neuvottelukeskuksen palvelut on tarkoitettu Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin (Eksote) kuuluvien kuntien asukkaille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Apua ja tukea yhdessä kädestä kiinni.