Diakoniatyön auttava käsi mukanasi elämäsi kaikilla taipaleilla

Kuuntelemme, tuemme, autamme, läsnäolemme, rohkaisemme, kuljemme vierellä hetken aikaa, jaamme eu-ruokaa ja tarvittaessa avustamme vähäisessä määrin laskuissa ja ruokakuluissa. Pidämme ryhmiä, järjestämme retkiä, leirejä/leiripäiviä sekä tapahtumia ja mahdollistamme vapaaehtoistyöntekijöiden mukanaolon.

Keskustelut ja elämäntilanteiden äärelle pysähtymiset ovat luottamuksellisia ja diakoniatyöntekijät ja papit ovat ehdottoman vaitiolovelvollisia

Arjen ongelmat

Seurakunnan diakoniatyö auttaa kaikilla elämän alueilla, mietitään yhdessä sinulle sopivimmat keinot helpottamaan arjen ongelmia. Täältä löydät yhteystiedot oman alueesi diakoniatyöntekijään. Näiltä sivuilta löydät apua ja tukea elämän eri tilanteisiin. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ja papit ovat juuri sinun käytettävissäsi, ota rohkeasti yhteyttä!

Apua ja tukea yhdessä kädestä kiinni.