Kesän musiikkitilaisuudet

Kesä on koittanut ja kesän iltamusiikit, yhteislaulutilaisuudet ja konsertit päästään järjestämään suunnitellusti, yleisölle avoimina tilaisuuksina. Korona-tilanteen vuoksi kirkkoihin voidaan kuitenkin ottaa enintään 200 henkilöä kerrallaan, ja kaikissa tiloissa noudatetaan voimassa olevia turvaväli- ja hygieniasuosituksia. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, joihinkin erikseen mainittuihin konsertteihin myydään käsiohjelmia, jotka maksetaan käteisellä ovella olevaan lippaaseen (varaathan tasarahan). Jokaisen kirkkopiirin musiikkitilaisuudet löydät tältä sivustolta - tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan!

Musiikkia Savitaipaleen kirkossa ja kappelissa

Huom!

Tero Latvalan ja Timo Koskisen kesäkonsertti on siirtynyt aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta (24.7.) pidettäväksi perjantaina 26.6. klo 19.