Kevätkukat

Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta

Eilen tulleen poikkeustilapäätöksen myötä voimme vain todeta, että koronaa ei ole vielä selätetty ja joudumme vielä elämään epävarmuudessa arjen suhteen. Ensi viikko, eli viikko 9,on kerhoista talvilomaa ja sinä aikana varmistuu, että voimmeko jatkaa seurakunnan päiväkerhoja vai joudummeko jäämään 8.3.eteen päin tauolle. Päivitämme nettisivujamme sekä facebook-sivua perjantaina 5.3. Kaikille kerholaisten vanhemmille lähtee myös viesti silloin perjantaina tai maanantaina 8.3.

Valoa on kuitenkin paljon ilmassa jo, kevät tulee ja aurinko alkaa lämmittämään. Pidä toivoa yllä ja etsi arjesta asioita, mitkä antavat iloa ja voimaa päivääsi. Taivaan Isän siunausta siulle tähän hetkeen.

Ota seurantaan Taipaleen seurakunnan varhaiskasvatuksen facebook-sivu. Sinne päivitämme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnoistamme.

Seurakunnan kerhot ovat hiihtoloma-tauolla viikon 9. Mukavia ulkoilupäiviä teille kaikille :)

Kuva: Harriet Urponen / Kirkon kuvapankki
Kuva: Kirkon kuvapankki / Harriet Urponen

Lastenohjaajien yhteystiedot

Vastaava lastenohjaaja
Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipaleen seurakunta Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Taipalsaaren kirkkopiiri
Ankeriaanpolku 2
54915 Saimaanharju
vs. lastenohjaaja
Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Toukkalantie 2 B
54710 Lemi

Minna Lehikoisen viransijaisena 31.07.2022 asti.

Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Juvolantie 401