Tiedote 2.6.2021

23.6.2021 13.23

Alkanut kesä toi mukanaan kauan kaivatun muutoksen: kokoontumisrajoitukset eivät enää ole voimassa. Ne voitiin purkaa, koska Etelä-Karjalan epidemiatilanne on siirtynyt perustasolle.

Taas linnut laulujansa visertää kauniisti, myös eikö Herran kansa Luojaansa kiittäisi! Mun sieluni, sä liitä myös äänes kuorohon ja armon Herraa kiitä, kun laupias hän on.” (Virsi 571: 3)

Taipaleen seurakunnassa kokoontumisrajoituksista luopuminen tarkoittaa sitä, että seurakuntalaiset ovat tervetulleita jumalanpalveluksiin, kirkkokahveille, konsertteihin ja Kahvikyökkiin. Kirkollisia toimituksia voidaan järjestää miettimättä sitä, kuinka monen vieraan on mahdollista osallistua. Kaikessa toiminnassa palataan ”vanhaan hyvää aikaan”. Käsihygieniasta on toki edelleen huolehdittava, tarvittaessa myös turvaetäisyyksistä. Maskin käyttöäkään ei voi unohtaa.

Taipalsaaren kunnan ja ensimmäisen Taipaleen seurakunnan 450-vuotisjuhlaa vietetään 8.8. Juhla alkaa messulla Taipalsaaren kirkossa klo 10 ja jatkuu ruokailulla ja ohjelmalla. Tarkempia tietoja tästä juhlasta ja kesän muista tilaisuuksista ja tapahtumista löydät kirkollisista ilmoituksista, seurakunnan nettisivuilta ja Facebookista.

Soi kunniaksi Luojan, nyt virsi kiitoksen, tuon kaiken hyvän tuojan ja suojan ainaisen! Hän, Isä, rakkahasti ain vaalii luotujaan, ja kaiken taitavasti hän ohjaa tuolta taivaastaan.” (Virsi 462: 1)

Lea Karhinen, kirkkoherra