Ruskaretki Lappiin PERUTTU

25.5.2021 13.44

Taipaleen seurakunta ei järjestä ruskaretkeä Enontekiön Vuontispirtille syksyllä 2021. Jo aikaisemmin paikkansa varanneet voivat ilmoittautua Imatran seurakunnan samana ajankohtana järjestämälle ruskaretkelle.

Koronavirusepidemian ja sen aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi Taipaleen ja Imatran seurakuntien yhteisesti suunnittelema ruskaretki Enontekiön Vuontispirtille on Taipaleen seurakunnan osalta PERUTTU.

Matkalle jo aikaisemmin paikkansa varanneet voivat ilmoittautua mukaan Imatran seurakunnan samana ajankohtana 28.8.-4.9.2021 järjestämälle ruskaretkelle Vuontispirtille Pallakselle. Lapin täysihoito, ohjatut retket, hinta n. 600-700€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Maija Pakariselle p.040 5220706 tai maija.pakarinen@evl.fi.