Tiedote 3.12.2020

3.12.2020 09.37

Etelä-Karjala on siirtynyt koronaviruksen kiihtymisvaiheeseen. Taipaleen seurakunnassa toimitaan tämän vuoksi poikkeusjärjestelyillä 31.12.2020 asti.

Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa vuorotellen Taipaleen seurakunnan eri kirkoissa, ja ne striimataan seurakunnan nettisivuille www.taipaleenseurakunta.fi. Konsertit, Kauneimmat joululaulut sekä muut tapahtumat ja tilaisuudet perutaan. Säännöllinen ryhmätoiminta jää joulutauolle etuajassa.

Kasteita on mahdollista järjestää seurakunnan tiloissa: kirkoissa ja seurakuntakodeissa. Hautajaisiin voi osallistua 20 henkeä. Seurakunnan työntekijät eivät toistaiseksi osallistu muistotilaisuuksiin.

Välttämättömissä tapaamisissa ja tilanteissa on edelleen muistettava noudattaa turvaetäisyyksiä, käyttää kasvomaskia ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta.