Kouluun lähtevien siunaus 2020

31.7.2020 09.14

Savitaipaleella kouluun lähtevät ekaluokkalaiset siunataan tiistaina 11.8. klo 18 Savitaipaleen kirkossa.
Lemillä vastaava tilaisuus järjestetään seuraavana päivänä, keskiviikkona 12.8. klo 18 Lemin kirkossa.
Taipalsaarella kouluun lähtevien siunaushetki pidetään sunnuntaina 16.8. klo 18 Taipalsaaren kirkossa.

Mukana kaikissa tilaisuuksissa on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä omasta kirkkopiiristä.

Printtaa kiva värityskuvakutsu, jolla myös lapsen kummit voi kutsua mukaan!

Kouluun lähtevien siunaus sisältää lastenlauluja, rukouksia ja pienen puheen. Kirkkohetken ydin on alttarin ympärillä tapahtuva siunaus, jossa seurakunnan työntekijä laittaa kätensä kunkin lapsen pään päälle ja sanoo siunaussanat. Usein siunaajiksi kutsutaan myös lapsen kummeja tai muita läheisiä aikuisia.