Tiedote 1.6.2020 alkaen seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista

1.6.2020 09.14

Jumalanpalveluksia vietetään 7.6. alkaen. Jotta suositellut turvaetäisyydet voidaan säilyttää, jokaisessa kirkossa voi olla enintään 200 seurakuntalaista. Ehtoollista vietettäessä noudatetaan hygieniaohjeistusta, josta kerrotaan aina messun alussa. Jumalanpalvelusten striimaamista nettiin jatketaan mahdollisuuksien mukaan.
Varhaiskasvatuksen kesäkerhot toteutuvat. Varhaisnuorten leirit on muutettu päiväleireiksi. Rippikoululeirit ja konfirmaatiot saadaan toteutettua osittaisten poikkeusjärjestelyjen avulla.
Savitaipaleen Missiotori ja Lemin Lähetyskirppis avaavat ovensa. Kirkkokonsertit ja iltamusiikit kutsuvat kuulijoita aiempien kesien tapaan.
Ajankohtaista tietoa seurakunnan toiminnasta löytyy sanomalehtien kirkollisista ilmoituksista, nettisivuilta ja Facebookista.

”Jumala, hiljaisuudessa sinua Siion kiittää. Kansaasi siunaat rauhalla, kaikille armo riittää. Anteeksi annat velkamme, pois nostat raskaan kuormamme, me siitä riemuitsemme.” (Virsi 572: 4)

Lea Karhinen, kirkkoherra