Koronavirustilanteen vaikutus kesän 2020 rippikouluihin

1.5.2020 11.06

Tiedote tulevan kesän rippikoululeireistä:

Koronavirustilanteen vuoksi Taipaleen seurakunnan kesän ensimmäinen rippikoululeiri, Säkniemi 2., joudutaan toteuttamaan muuttunein järjestelyin. Rippikoululaisille järjestetään etäopetusta neljänä päivänä alkuperäisen leirin ajankohtana 2.-5.6. Tämän lisäksi rippikouluun sisältyy kaksi leirijaksoa, jotka pidetään elokuussa seurakunnan leirikeskuksessa Säkniemessä 14.-16.8. sekä 21.-23.8. Rippikoulun konfirmaatio pidetään su 30.8. klo 10.00 Taipalsaaren kirkossa.

Jokaisen rippikoululaisen huoltajalle soitetaan seuraavan viikon aikana ja tiedotetaan asiasta henkilökohtaisesti.
Kesän muut rippikoululeirit pyritään pitämään etukäteissuunnitelman mukaisesti. Mikäli se ei ole koronavirustilanteen vuoksi mahdollista, asiasta tiedotetaan myöhemmin erikseen.