Jp savis kirkko 2020.jpg

Koronaviruksen vaikutus Taipaleen seurakunnan toimintaan

26.3.2020 09.57

Taipaleen seurakunnassa pidetään jumalanpalvelus ainoastaan Savitaipaleen kirkossa, joka on Taipaleen seurakunnan pääkirkko.
Sanajumalanpalvelus toimitetaan ilman seurakuntalaisia, joiden on mahdollista osallistua siihen netin välityksellä, Taipaleen seurakunnan Facebook-sivulla.
Savitaipaleen kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten.

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse.

Kasteperheiden ja vihkiparien kanssa voidaan heidän niin halutessaan sopia myös toimituksen siirrosta uuteen ajankohtaan.
Kaikki kerhot, ryhmät, konsertit, kirkkokahvit, tilaisuudet ja tapahtumat perutaan 16.3. - 31.5. Myös Savitaipaleen Missiotori sulkee ovensa, seurakuntatoimistot ovat avoinna entiseen tapaan.

Tilannetta arvioidaan tarvittaessa uudelleen. Sen vuoksi on hyvä seurata sekä Taipaleen seurakunnan nettisivuja että Facebookia. Laitamme tietoa myös kirkollisiin ilmoituksiin.
Seurakunta tahtoo huolehtia poikkeusaikanakin jäsentensä hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Yhteyden Taipaleen seurakunnan työntekijöihin saat sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta.

Lea Karhinen, kirkkoherra