Koronaviruksen vaikutus Taipaleen seurakunnan toimintaan

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on 13.3.2020 ohjeistanut alueensa seurakuntia koronavirustilanteen vuoksi.

Taipaleen seurakunnassa pidetään kaikki jumalanpalvelukset, mutta pääsääntöisesti ilman ehtoollista. Myös kirkolliset toimitukset hoidetaan. Kasteperheiden ja vihkiparien kanssa voidaan heidän niin halutessaan sopia myös toimituksen siirrosta uuteen ajankohtaan.

Kaikki kerhot, ryhmät, konsertit, kirkkokahvit, tilaisuudet ja tapahtumat perutaan 16.3. - 31.5.

Tilannetta arvioidaan tarvittaessa uudelleen. Sen vuoksi on hyvä seurata sekä Taipaleen seurakunnan nettisivuja www.taipaleenseurakunta.fi että Facebookia. Laitamme tietoa myös kirkollisiin ilmoituksiin.

Seurakunta tahtoo huolehtia poikkeusaikanakin jäsentensä hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Yhteyden Taipaleen seurakunnan työntekijöihin saat sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä.

Lea Karhinen, kirkkoherra

Savitaipaleen Kirppu & Puoti muuttui Missiotoriksi

7.2.2020 13.00

Savitaipaleen kirkonkylällä pitkään toiminut lähetyskirpputori Kirppu & Puoti muutti helmikuun aikana uusiin tiloihin, osoitteeseen Peltoinlahdentie 32, vanhan viraston tiloihin.

Lähetyskirpputori kasvaa uusien tilojen myötä Missiotoriksi, jonka yhteydessä toimii kirpputori, matalan kynnyksen kahvila sekä myymälä, johon on tulossa myyntiin uusia tuotteita esim. käsitöitä, vielä tämän kevään aikana.

Missiotorin avajaisia vietettiin lauantaina 29.2. klo 12 - 16.