Savitaipaleen Kirppu & Puoti muuttuu Missiotoriksi

7.2.2020 13.00

Savitaipaleen kirkonkylällä pitkään toiminut lähetyskirpputori Kirppu & Puoti muuttaa helmikuun aikana uusiin tiloihin, osoitteeseen Peltoinlahdentie 32, vanhan viraston tiloihin. Nykyisissä tiloissa kirpputori on viimeisen kerran auki lauantaina 15.2.2020.

Lähetyskirpputori kasvaa uusien tilojen myötä Missiotoriksi, jonka yhteydessä toimii kirpputori, matalan kynnyksen kahvila sekä myymälä, johon on tulossa myyntiin uusia tuotteita esim. käsitöitä, vielä tämän kevään aikana.

Missiotorin avajaisia vietetään lauantaina 29.2. klo 12 - 16. Kirkkoherra Lea Karhinen siunaa uudet tilat klo 12. Kaarina Lidqvistin johtama musiikkituokio klo 12.30. Musiikissa mukana myös Herran tertut-lauluryhmä.

Kakku- ja kahvitarjoilusta huolehtivat Savitaipaleen kirkkopiirin lähetystyön vapaaehtoiset.