Koronaviruksen vaikutus Taipaleen seurakunnan toimintaan

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on 13.3.2020 ohjeistanut alueensa seurakuntia koronavirustilanteen vuoksi.

Taipaleen seurakunnassa pidetään kaikki jumalanpalvelukset, mutta pääsääntöisesti ilman ehtoollista. Myös kirkolliset toimitukset hoidetaan. Kasteperheiden ja vihkiparien kanssa voidaan heidän niin halutessaan sopia myös toimituksen siirrosta uuteen ajankohtaan.

Kaikki kerhot, ryhmät, konsertit, kirkkokahvit, tilaisuudet ja tapahtumat perutaan 16.3. - 31.5.

Tilannetta arvioidaan tarvittaessa uudelleen. Sen vuoksi on hyvä seurata sekä Taipaleen seurakunnan nettisivuja www.taipaleenseurakunta.fi että Facebookia. Laitamme tietoa myös kirkollisiin ilmoituksiin.

Seurakunta tahtoo huolehtia poikkeusaikanakin jäsentensä hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Yhteyden Taipaleen seurakunnan työntekijöihin saat sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä.

Lea Karhinen, kirkkoherra

hiking-4454405_1280.jpg

Lapin matka Enontekiön Vuontispirttiin 22. - 29.8.2020

5.11.2019 15.46

Majoitus tunturihotelli Vuontispirtissä.

Ohjelmassa

- vaellusta lähialueen maastoissa mm. Montellinmaja, Särkitunturi, Hietajärvi

- lähialueen kohteisiin tutustumista mm. Hetan kirkko, porotila

Yhteistä olemista, vaeltamista, hiljentymistä, Lapin maisemista ja rauhasta nauttimista sekä levähtämistä arjen kiireestä.

Matkalla mukana kirkkoherra Lea Karhinen, diakoni Riikka Tiainen ja vapaaehtoinen Maija-Liisa Kuronen.

409,50 € /henkilö 2 hh huoneissa tai

469,50 € / henkilö 1 hh huoneissa

Hinta sisältää aamupalan, retkieväät, päivällisen sekä päivittäisen saunamahdollisuuden.

Bussikuljetus ei kuulu hintaan, kuljetuksen kustannukset määräytyvät lähtijöiden mukaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Riikka Tiainen, p. 050 572 9983 tai riikka.tiainen@evl.fi