Syntymäpäiväkäytännöt Taipaleen seurakunnassa

8.1.2019 09.02

Taipaleen onnittelukortti etusivu.pdf

Taipaleen seurakunnassa onnittelukortit lähetetään 80 v., 85 v. ja 90 v. täyttäville sekä jokaisena syntymäpäivänä 91-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
Kortista löytyvät puhelinnumerot, joihin soittamalla voi halutessaan pyytää seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille.
Savitaipaleen alueella oli aiemmin käytäntönä, että pappi tai diakoniatyöntekijä otti yhteyttä 80-, 85-, 90-, 95-, 100- ja yli 100-vuotiaisiin seurakuntalaisiin syntymäpäivien edellä ja sopi mahdollisesta tapaamisesta.
Nyt koko Taipaleen seurakunnassa noudatetaan samaa onnittelukäytäntöä, mikä tarkoittaa muutoksia Savitaipaleen seurakunnan aiempiin käytäntöihin.

70- ja 75-vuotiaille järjestetään aikaisempien vuosien tapaan oma yhteinen syntymäpäiväjuhla seurakunta-alueittain. Juhlista lähetetään syntymäpäiväsankareille erillinen kutsu kotiin.

Kaikista kotikäyntitoiveista voi ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon sekä seurakuntatoimistoihin tai suoraan työntekijöihin.