Taipaleen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

1.1.2019 10.00

Taipaleen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset julkaistaan 7.1.2019 alkaen Länsi-Saimaan sanomissa sekä ES Keskiviikko -lehdessä.

Viikolla 1 kirkolliset ilmestyvät torstaina 3.1. ilmestyvässä Länsi-Saimaan sanomissa ja viikolta 2 alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin.

Länsi-Saimaan sanomat on Lemin, Savitaipaleen, Suomenniemen ja Taipalsaaren sitoutumaton paikallislehti. Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakuntien kirkolliset on julkaistu aiemminkin Länsi-Saimaassa, mutta jatkossa ne julkaistaan kaikki samassa ilmoituksessa.

ES Keskiviikko jaetaan keskiviikkoaamuisin kaikille Etelä-Saimaan tilaajille lehden liitteenä. Lisäksi ES Keskiviikko jaetaan varhaisjakelualueilla myös niihin talouksiin, joihin lehteä ei ole tilattu. Lehden jakelu on noin 47 000.