Ulkoilukerho

Ulkoilukerhoa järjestetään 31.5-17.6.2021 Taipalsaarella, Savitaipaleella ja Lemin Kirkonkylällä. Ulkoilukerho on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2015-2017 syntyneille lapsille (ilmoittautuminen alla olevalla kaavakkeella).  Jos kerhoryhmään mahtuu, otamme ryhmään myös 2018 syntyneitä lapsia. Ole silloin yhteydessä oman kirkkopiirisi lastenohjaajaan. Ryhmään otetaan 15 lasta.

Ulkoilukerhossa vietetään koko kerhoaika ulkona, retkeillään ja tutkitaan luontoa, joten säänmukaiset ulkovaatteet on hyvä olla mukana. Kerhossa on myös pieni välipalahetki, jolloin syödään omia eväitä. Pieni yhteinen hetki kuuluu myös
ulkoilukerhon sisältöön.

Voit ilmoittaa lapsesi ulkoilukerhoon alla olevalla sähköisellä kaavakkeella. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kerhopaikasta.

Kuva: Taipaleen seurakunnan työntekijä

Lemin kirkokylän kerho
Toukkalantie 2
ma ja pe klo 9-11.30

Savitaipaleen kirkonkylän kerho
Nikkarintie 2
ti ja to klo 9-11.30

Taipalsaaren Saimaanharjun kerho
Ankeriaanpolku 2
ti ja to klo 9-11.30

Ulkoilukerhoon ilmoittautuminen

Ilmoita lapsesi ulkoilukerhoon tällä sähköisellä lomakkeella.
Valitse kerhopaikka