Ulkoilukerho

Ulkoilukerhoa järjestetään Taipalsaarella, Savitaipaleella ja Lemin Kuukanniemessä . Ulkoilukerho on tarkoitettu ensisijaisesti 2014-2015 syntyneille lapsille. Kerhoihin otetaan 15 lasta, jos kaikki 15 paikkaa ei täyty, kerhoon pääsee myös 2016 syntyneet lapset ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ulkoilukerhossa vietetään koko kerhoaika ulkona, retkeillään ja tutkitaan luontoa, joten säänmukaiset ulkovaatteet on hyvä olla mukana. Kerhossa on myös pieni välipalahetki, jolloin syödään omia eväitä. Pieni yhteinen hetki kuuluu myös
ulkoilukerhon sisältöön.

Voit ilmoittaa lapsesi ulkoilukerhoon alla olevalla sähköisellä kaavakkeella. Otamme sinuun yhteyttä, jos lapsesi on saanut kerhopaikan.

Kuva: Taipaleen seurakunnan työntekijä

Ulkoilukerhot kokoontuvat:

Taipalsaari
Kerho kokoontuu kolme kertaa viikossa ma, ti ja to klo 9-11. Maanantaina ja torstaina ulkoilukerho kokoontuu Saimaanharjun Ankeriaanpolun kerhohuoneen pihalla. Tiistaisin ulkoilukerho kokoontuu Taipalsaaren seurakuntatalon alapihalla. Viimeinen kerhokerta on torstaina 18.6.

Kuukanniemi
Kuukanniemen ulkoilukerho kokoontuu ke 17.6. ja to 18.6. klo 9.30-12.00, kokoontumispaikkana on Kuukanniemen srk-koti.

Savitaipale
Savitaipaleen ulkoilukerho kokoontuu ti 2.6. ja to 4.6. klo 9.30-12.00, kokoontumispaikkana on Savitaipaleen srk-koti.

Ulkoilukerhoon ilmoittautuminen

Ilmoita lapsesi ulkoilukerhoon tällä sähköisellä lomakkeella.