Taipaleen seurakunnan kerhotoiminta on toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme, mikäli kerhot voivat vielä jatkua kevätkaudella.

Seurakunnan toimintaa kouluikäisille

Leirit

Kesäisin järjestämme leiritoimintaa Säkniemessä. Ensi kesällä on suunnitteilla kolme leiriä kesäkuussa Säkniemeen. Näistä tiedotamme myöhemmin.

Kerhotoiminta

Seurakunta tarjoaa 7-14 -vuotiaille koululaisille kerhoja, retkiä ja leirejä.

Kysy kerhoista lisätietoa nuorisotyönohjaajaltasi. Yhteystiedot löydät  täältä

Kaikki kerhot ovat toistaiseksi tauolla. Normaaliaikana kerhot kokoontuvat näin:

Lemin kirkkopiiri

Lemin kerhotilassa varkkakerho (Toukkalantie 2) 1.-6.luokkalaisille on keskiviikkoisin klo 17.30- 18.30

Kuukanniemen srk-kodilla (Juvolantie 401) monitoimikerho 1.-6.luokkalaisille kokoontuu torstaisin klo 17.30-18.30.

Lisätietoja Lemin kerhoista saat Päiviltä p. 040 7456601. Tervetuloa mukaan!

Savitaipaleen kirkkopiiri

Savitaipaleella kerhot pidetään Nuokulla (Nikkarintie 2F) ja ne alkavat viikolla 3.

Kokki- ja puuhakerho 3.-6.luokkalaisille on maanantaisin klo 18-19.30. Kerho on nyt täynnä. Voit tiedustella tilannetta Tiinalta.

Pienten puuhakerho eskareista 2.luokkalaisille on tiistaisin klo 17.30-18.30.

Isojen puuhakerho 3.-6.luokkalaisille kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30-18.30.

Heituinlahden puuhakerho on tauolla toistaiseksi.

Lisätietoja Savitaipaleen varkkakerhoista saat Tiinalta, p. 040 8410201. Tervetuloa mukaan!

Taipalsaaren kirkkopiiri

Kerhoihin saa tulla mukaan kesken kauden, mutta kokkikerhoon pitää ilmoittautua.

Koulujen loma-aikoina emme kerhoile!

Tiistaisin puuhakerho kirkonkylällä klo 17:30-18:30. Seurakuntatalon osoite on Savilahdentie 18.

Taipalsaaren kirkkopiirin junnukerho kokoontuu torstaisin kirkonkylän seurakuntatalolla os. Savilahdentie 18 klo 13:20-16. Paikalle voi tulla omaan tahtiin koulun jälkeen.

Vehkataipaleen sählykerho on maaliskuun tauolla koronavirustilanteen vuoksi. Normaalisti kokoontuisivat keskiviikkoisin klo 17 (pienet) ja klo 18 (isot). Jatkamme keväällä huhtikuussa ellemme toisin tiedota. Jatkossa kokoonnumme parittomilla viikoilla.

Kokkikerho torstaisin 17:30-19 Ankeriaanpolulla. Ilmoittaudu mukaan kokkikerhoon Jenna / p. 0407436464. Paikkoja rajoitetusti!

Varhaisnuortenleirillä lapset piirtävät piirtävä paperille