Taipaleen seurakunnan kerhotoiminta on kesätauolla.

Leireille ilmoittautuminen on päättynyt.

peruutuspaikkaa voi kysyä nuorisotyönohjaajilta

Seurakunnan toimintaa kouluikäisille

Leirit

Kesäisin järjestämme leiritoimintaa Säkniemessä. Ensi kesällä on suunnitteilla kolme leiriä kesäkuussa Säkniemeen. Ilmoittautuminen vasemmalta valikosta klikkaamalla haluamaasi leiriä. Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai sivuissa on teknisiä ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan työntekijöihin esimerkiksi Jenna p. 0407436464.

Kerhotoiminta

Seurakunta tarjoaa 7-14 -vuotiaille koululaisille kerhoja, retkiä ja leirejä.

Kysy kerhoista lisätietoa nuorisotyönohjaajaltasi. Yhteystiedot löydät  täältä

Lemin kirkkopiiri

Lemin kerhotilassa varkkakerho (Toukkalantie 2) 1.-6.luokkalaisille on keskiviikkoisin klo 17.30- 19. Toukokuussa kerho kokoontuu pihalla ke 5.5. ja ke 19.5.

Kuukanniemen srk-kodilla (Juvolantie 401) monitoimikerho 1.-6.luokkalaisille kokoontuu torstaisin klo 17.30-18.30.

Lisätietoja Lemin kerhoista saat Päiviltä p. 040 7456601. Tervetuloa mukaan!

Savitaipaleen kirkkopiiri

Savitaipaleella kerhot pidetään Nuokulla (Nikkarintie 2F) ja ne alkavat viikolla syyskuussa.

Kokki- ja puuhakerho 3.-6.luokkalaisille on maanantaisin klo 18-19.30. Kerho on nyt täynnä. Voit tiedustella tilannetta Tiinalta.

Pienten puuhakerho eskareista 2.luokkalaisille on tiistaisin klo 17.30-18.30.

Isojen puuhakerho 3.-6.luokkalaisille kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30-18.30.

Heituinlahden puuhakerho on tauolla toistaiseksi.

Lisätietoja Savitaipaleen varkkakerhoista saat Tiinalta, p. 040 8410201. Tervetuloa mukaan!

Taipalsaaren kirkkopiiri

olemme kesälomalla. Kerhot alkavat arviolta viikolla 37. Kerhoina meillä on mm. puuha-, junnu- ja kokkikerho. Vehkataipaleen liikuntakerho tulee kokoontumaan keskiviikkoisin klo 17-19.

Varhaisnuortenleirillä lapset piirtävät piirtävä paperille