Asukasneuvojan ja diakonin päiväkahvit

Asukaneuvojan ja diakonin iltapäiväkahvit kohtaamispaikka Luodossa.

Tervetuloa asukasneuvojan ja diakonin iltapäiväkahville kohtaamispaikka Luotoon!

Perjantaina 8.4. vieraana talous- ja velkaneuvonnasta Tiina Maaniitty sekä Ulosottolaitokselta Mia Lustberg. Harvinainen mahdollisuus kysyä matalalla kynnyksellä talous- ja velkaneuvontaan liittyvistä asioista kuten erilaisista velkajärjestelyistä.

Mietityttääkö siuta asumiseen ja talouteen liittyvät asiat? Tarvitsetko apua tukien ja etuuksien kanssa? Oletko miettinyt yhteydenottoa seurakunnan diakoniatyöhön? Kaipaatko hengellistä keskusteluapua elämän haasteiden keskellä? Onko siulla huoli omasta tai läheisen hyvinvoinnista ja haluaisit keskustella siitä jonkun kanssa?

Iltapäiväkahvilla tarjolla kahvia, pullaa sekä matalankynnyksen ohjausta ja neuvontaa. Isommissa kysymyksissä voit varata henkilökohtaisen tapaamisajan asukasneuvojan, diakonin tai molempien kanssa!

Kohtaamispaikka Luoto
os. Kuhatie 12-14, Saimaanharju.

Myö ollaan siuta varten <3

Terveisin,