Asukasneuvojan ja diakonin Walk in -vastaanotto

Muu tila

Asukasneuvojan ja diakonin Walk in -vastaanotto kohtaamispaikka Luodossa, Saimaanharjulla

Onko sinulla kysymyksiä vuokra-asumiseen liittyen? Mietityttääkö tukien ja etuuksien kanssa? Painiskeletko raha-asioiden kanssa ja kaipaatko apua budjetin tekemiseen? Onko akuuttia avun tarvetta? Oletko miettinyt yhteydenottoa seurakunnan diakoniatyöntekijään? Kaipaatko hengellistä tukea elämän haasteissa?

Taipalsaaren kunnan asukasneuvoja Pia Tomperi ja Taipalsaaren kirkkopiirin diakoniatyöntekijä Maija Korhonen ovat tavattavissa samaan aikaan kerran kuukaudessa Saimaanharjulla kohtaamispaikka Luodossa. Vastaanotto toimii walk in -periaatteella eli voit tulla käymään ilman ajanvarausta ja tarjolla on myös aina kahvia, teetä ja pientä makeaa. Vastaanotolla saat ohjausta sekä neuvontaa, mutta voit varata myös virallisen tapaamisajan meistä jommankumman tai yhteisen tapaamisen molempien kanssa, jos se on sinua mietityttävien asioiden kannalta hyödyllistä.

Voit lähestyä meitä minkä tahansa asumisen tai talouteen liittyvän asian kanssa. Yhdessä voimme etsiä apua ja tukea isoihin ja pieniin kysymyksiin!
Myö ollaan Luodossa ihan siuta varten!

Syksyn vastaanottoajat
13.8. klo 12-14