Vapaaehtoisten kiitosilta 7.10.2020 klo 18

Kiitosillan mainos
Savitaipaleen kirkko

Tervetuloa Taipaleen seurakunnan vapaaehtoisten yhteiseen kiitosjuhlaan!

Illan musiikista vastaavat oopperalaulaja Mia Heikkinen ja vuoden 2018 Tangokuningas Jarno Kokko. Heitä säestää kanttori Jonna Imeläinen.

Kahvitarjoilu kirkossa turvaetäisyydet huomioiden.

Lue lisää illan esiintyjistä:

Mia Heikkinen

Sopraano Mia Heikkinen on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi erinomaisin arvosanoin pääaineenaan oopperalaulu. Hän on lisäksi valmistunut musiikkipedagogiksi Turun AMK:n musiikkiakatemiasta.

Mia Heikkinen voitti Kangasniemen laulukilpailun 2007 ja sijoittui toiseksi Lappeenrannan laulukilpailun naisten sarjassa vuonna 2008 - samana vuonna hänet myös palkittiin Blonden roolilla Mozartin oopperassa Die Entführung aus dem Serail kansainvälisessä Kammeroper Schloss Rheinsbergin laulukilpailussa. Vuonna 2011 hän sai neljännen palkinnon kansainvälisissä Jean Sibelius -laulukilpailuissa Järvenpäässä.

Heikkinen on vieraillut oopperasolistina Suomen Kansallisoopperassa, Tampereen, Kouvolan, Ilmajoen ja Vaasan oopperassa, Svenska Teaternissa, Turun ja Seinäjoen Kaupunginteatterissa, Ooppera Skaalassa ja on konsertoinut Suomen lisäksi Englannissa, Virossa, Liettuassa, Norjassa, Thaimaassa, Sveitsissä ja Saksassa.

Heikkinen esiintyy säännöllisesti kuorojen ja orkestereiden solistina, esittää nykysäveltäjien teoksia ja pitää liedkonsertteja. Hän on myös erittäin kysytty laulunopettaja ja opettaa sekä yksityisesti että toimii useiden suomalaisten kuorojen laulunopettajana.

Jarno Kokko

Jarno Kokon ensimmäiset musiikilliset kokeilut sijoittuvat 90-luvun alun

Pohjois-Pohjanmaalle ja jossain siellä sijainneen purku-uhan alla olleen

aittarakennuksen syövereihin. Musiikkiopinnot hän aloitti Oulun

konservatoriossa, josta hänen tiensä kulkeutui myöhemmin Sibelius-

Akatemian laulumusiikin osastolle. Klassisen musiikin saralla Kokko on

laulanut solistina useissa musikaali- ja oopperaproduktioissa sekä tehnyt

yhteistyötä monien eri kuorojen ja orkesterien kanssa.

Viime vuosina Kokko on keskittynyt esittämään kevyttä musiikkia. Vuonna

2018 hänet kruunattiin Tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangolaulukilpailun

finaalissa. Hän keikkailee ympäri Suomen Tenho-orkesterinsa kanssa ja

vierailee säännöllisesti myös muiden kokoonpanojen solistina eikä genreraja-

aidat ole tullut vielä vastaan. Suomen lisäksi Kokko on esiintynyt mm.

Ruotsissa, Venäjällä, Itävallassa, Saksassa, Italiassa ja Thaimaassa.

Taipaleen seurakunta