Saimaanharjun kerhotilat

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille. Sinne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit tulla sinne silloin kun omaan rytmiin sopii.

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille. Siellä voit kohdata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapsi saa kokemuksen ryhmässä toimimisesta. Perhekerhossa leikimme, laulamme ja toisinaan askartelemme. Kerhoon lapsi tulee aina aikuisen kanssa. Perhekerho on maksuton ja sisältää kevyen aamupalan.

Taipalsaaren kirkkopiiri

Vastaava lastenohjaaja