Toivon Puu

ma 4.5. kello 00.00 - pe 15.5. kello 15.00
Savitaipaleen seurakuntakoti

Osallistu yhteisölliseen taideteokseen 4-15.5.2020 Savitaipaleen seurakuntakodin pihassa. Teos on seurakunnassamme työharjoittelussa olevan Tertun näyttötyö. Terttu on Savitaipalelainen tekstiiliartesaani joka suorittaa lisäkoulutuksena kädentaitojen ohjaajan opintoja. Poikkeusolojen takia ryhmien ohjaaminen ei ole mahdollista, joten Terttu suunnitteli näyttötyönä tämän yhteisöllisen teoksen toteuttamisen.

Osallistu Toivon puun rakentamiseen 4-15.5.2020! Tee oma iloa ja toivoa viestivä työ ja käy ripustamassa se Toivon puuhun, joka sijaitsee Savitaipaleen seurakuntakodin edessä.  Voit virkata, ommella tai askarrella kukkaksen, perhosen tai muun iloisen asian. Muistathan käyttää materiaaleja, jotka kestävät ulkosään.  Jos käsityöt eivät tunnu omalta jutulta, voit hakea puun juurelta mukaasi pienen muovitaskun ja paperin. Voit kirjoittaa siihen runon, mietelmän tai Raamatunkohdan ja ripustaa puuhun.

Olisi kiva saada juuri sinut mukaan projektiin. Luodaan yhdessä iloa ja toivoa jokaiselle ohikulkijalle. Laitetaan luovuus kukkimaan!

terveisin Terttu

Savitaipaleen kirkkopiiri