Savitaipaleen kirkko

Huom! Jumalanpalvelus toimitetaan ilman seurakuntalaisia. Voit seurata jumalanpalvelusta reaaliaikaisesti seurakunnan nettisivujen kautta sekä facebookissa. Linkki etusivulla.

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai pääsiäisestä / 2. söndagen efter påsk, Tekstit: Psalmi: Ps. 23, 1. lukukappale: Jer. 23:1-4, 2. lukukappale: 1. Piet. 5:1-4, Evankeliumi: Joh. 21:15-19, Pyhäpäivän aihe: Hyvä paimen, Alttarikynttilät: 4, Liturginen väri: Valkoinen, Sle kirkko, Liturgi: Tapio Kilpiä, Saarnaaja: Tapio Kilpiä, Kanttori: Jonna Imeläinen, Avustava pappi: Hanna Kilkkinen, Kolehti: Herättäjä-Yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön käytettäväksi lasten, nuorten ja opiskelijoiden valtakunnallisten tapahtumien ja leirien järjestämiseen.

Taipaleen seurakunta