Talvipäivän laulukonsertti

Talvipäivän laulukonsertti Savitaipaleen kirkko

Seeli Toivio, mezzosopraano - Aino Juntunen, piano ja urut

Lahtelainen, kansainvälinen mezzosopraano Seeli Toivio esiintyy Savitaipaleen kirkossa su 26.1. klo 15 alkavassa konsertissa Aino Juntusen kanssa, joka soittaa konsertissa pianoa ja urkuja. Ohjelmassa on kotimaista laulua mm. Toivo Kuula, Oskar Merikanto ja Aarre Merikanto. Kuullaan myös Schumannin liedejä, ooppera-aariaa ja Vanha virsi Taalainmaalta. Seeli Toivio on myös tunnettu sellovirtuoosi, joka on esiintynyt mm. New Yorkin Carnegie Hallissa kahdesti sekä Japanissa ja Keski-Euroopassa. Tervetuloa talviseen lauluhetkeen. Toivio kertoo päivän ohjelmasta musiikin lomassa sekä myös omasta muusikon urastaan. Seelin cd-levyjä myynnissä, kortit käy levyostoissa. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa (käteisellä).

Taipaleen seurakunta, Savitaipaleen kirkkopiiri

Taipaleen seurakunta Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale

Savitaipaleen olokolo

Soppa ja soitto

Soppa ja soitto tarjoaa yhdessäoloa, musiikkia ja vapaaehtoiset valmistavat aterian.

Savitaipaleen seurakuntakoti

Virsipiiri

Ovatko virret lähellä sydäntäsi? Haluatko oppia uutta virsikirjasta ja laulaa virsiä mukavassa porukassa? Tule mukaan!

Savitaipaleen seurakuntakoti

Virsipiiri