Talvipäivän laulukonsertti

su 26.1. kello 15.00 - su 26.1. kello 16.00
Savitaipaleen kirkko

Seeli Toivio, mezzosopraano - Aino Juntunen, piano ja urut

Lahtelainen, kansainvälinen mezzosopraano Seeli Toivio esiintyy Savitaipaleen kirkossa su 26.1. klo 15 alkavassa konsertissa Aino Juntusen kanssa, joka soittaa konsertissa pianoa ja urkuja. Ohjelmassa on kotimaista laulua mm. Toivo Kuula, Oskar Merikanto ja Aarre Merikanto. Kuullaan myös Schumannin liedejä, ooppera-aariaa ja Vanha virsi Taalainmaalta. Seeli Toivio on myös tunnettu sellovirtuoosi, joka on esiintynyt mm. New Yorkin Carnegie Hallissa kahdesti sekä Japanissa ja Keski-Euroopassa. Tervetuloa talviseen lauluhetkeen. Toivio kertoo päivän ohjelmasta musiikin lomassa sekä myös omasta muusikon urastaan. Seelin cd-levyjä myynnissä, kortit käy levyostoissa. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa (käteisellä).

Taipaleen seurakunta, Savitaipaleen kirkkopiiri

Taipaleen seurakunta Savitaipaleen kirkkopiiri