Savitaipaleen seurakuntakoti

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille, minne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit mennä sinne silloin, kun omaan rytmiin sopii.

Perhekerho on lapsiperheille tarkoitettu avoin kerho. Siellä voit kohdata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapsi saa kokemuksen ryhmässä toimimisesta. Perhekerhossa leikimme, laulamme ja toisinaan askartelemme. Lapsi tulee kerhoon aina aikuisen kanssa. Kerho on maksuton ja sisältää kevyen aamupalan.

Savitaipaleen kirkkopiiri

Savitaipaleen kirkkopiiri