Taipalsaaren seurakuntatalo

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille. Sinne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit tulla sinne silloin, kun omaan rytmiin sopii.

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille. Siellä voit kohdata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapsi saa kokemuksen ryhmässä toimimisesta. Perhekerhossa leikimme, laulamme ja toisinaan askartelemme. Lapsi tulee aina aikuisen kanssa kerhoon. Kerho on maksuton ja siältää kevyen aamupalan.

Taipalsaaren kirkkopiiri

Vastaava lastenohjaaja