Lohtuhuivi-ilta

Lohtuhuivi-ilta

Punane tupa, Vainikkalantie 3

Neuloisitko lohtuhuivin surevalle?

Taipaleen seurakunnan ensimmäinen lohtuhuivi-startti järjestettiin toukokuussa Taipalsaarella. Tapaamisen yhteydessä neulottiin yhdessä ja opeteltiin Nikolai-huivin ohjetta.
Nyt järjestämme samankaltaisen opetusillan myös Lemillä Vanhustentuki ry:n ruokalassa "Punasessa tuvassa".

Huivin ohjeen voi tulla myös hakemaan paikan päältä sekä lahjoituksen kautta saatuja lankoja.
Ohjeita huiveihin on saatavilla myös seurakuntatoimistoista Lemiltä, Savitaipaleelta ja Taipalsaarelta. Voit osallistua huivitalkoisiin myös lahjoittamalla lankaa huiveihin.
Yhteyshenkilöt Lemin lohtuhuivi-iltaan: Ritva Laurikainen p. 040-5384582 ja Paula Tuomi p. 040-7449795.

Lemin kirkkopiiri

Sle Ulkopuolinen tila

Rantala-Paukkula-Laari kinkerit

Risto ja Anu Paukkunen, Vanhankartanontie 41 (Läksy: Mark 6)

Le Ulkopuolinen tila

Ruomi-Suoniala-Iitiä-Vetja-Remunen -kinkerit

Ruomi-Suoniala-Iitiä-Vetja-Remunen -kinkerit Enni ja Taito Poutasella, Harjunniemi 50

Savitaipaleen olokolo

Soppa ja soitto

Soppa ja soitto tarjoaa yhdessäoloa, musiikkia ja vapaaehtoiset valmistavat aterian.