Saimaanharjun kerhotilat

Perhekerho on lapsiperheille tarkoitettu avoin kerhomuoto, minne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla kun omaan rytmiin sopii.

Perhekerho on kaikille lapsiperheille tarkoitettu avoin kerho. Siellä voit kohdata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapset saavat kokemuksen ryhmässä toimimisesta. Perhekerhossa laulamme, leikimme, joskus askartelemme. Kerho on maksuton ja sisältää kevyen aamupalan.

Taipalsaaren kirkkopiiri

Vastaava lastenohjaaja
Taipalsaaren kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari

Perhekerho Saimaanharjun Ankeriaanpolulla

Perhekerho on avoin kerho lapsiperheille. Sinne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit tulla sinne silloin kun omaan rytmiin sopii.