Taipaleen yhteinen pöytä

Muu tila

Taipaleen yhteisellä pöydällä tarjolla kahvit ja muurinpohjalettuja. Tule kertomaan kuulumisia, tapaamaan kyläläisiä, Taipaleen srk:n työntekijöitä ja muita yhteistyökumppaneita; Lemin kunnasta, Eksotesta, Etelä-Karjalan Omaishoitajista, Kat-hankkeesta...

Tervetuloa kaikille avoimeen tapahtumaan, Tapiolan nuorisoseuran talolle. Tapiolankatu 5. Lemi.
Tapahtuma on osa Taipaleen srk:n yhteinen-pöytä hanketta.
Järj. Taipaleen srk:n lähetys- ja diakoniatyön tiimi
Mukana Taipaleen srk:n työntekijöitä; diakoni Pekka Rikkonen ym.sekä yhteistyökumppaneita:
Kati Ahonen, vapaa-aikasihteeri; Ville Rautiainen, erityisnuorisotyö; Lea aalto, palveluohjaaja.

Lemin kirkkopiiri

Savitaipaleen seurakuntakoti

Selvä Päivä

Arkea tukeva ryhmä kokoontuu seurakuntakodin Olokolossa kerran kuukaudessa.

Savitaipaleen seurakuntakoti

Aamuolkkari

Savitaipaleen seurakuntakodin Olokolossa.

Ulkopuolinen tila

Taipaleen yhteinen pöytä

Tervetuloa yhteisen pöydän ääreen Kuukin Katokseen. Pullakahvit ja grillimakkarakattaus. Tule kertomaan kuulumisia, tapaamaan kyläläisiä ja Taipaleen yhteinen-pöytä hankkeen yhteistyökumppaneita ja toimijoita Taipaleen srk:sta.
Lähde päiväkävelylle yksin tai naapurisi kanssa, koiran ulkoilutuslenkille tai muuten vain ulkoilemaan.
Tapahtuma on kaikille avoin ja tarjoilukin on maksuton.